Nieuwsbrief van 11-07-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Nieuwe waterkerende na-isolatie hellend dak

Onlangs introduceerde IsoBouw een nieuwe renovatieplaat voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot, genaamd SlimFix RenoPro. De 3D-platen zijn goed beloopbaar, hebben een gesloten onderlinge aansluiting zonder koudebruggen en zijn dampopen maar waterdicht dankzij de geïntegreerde afwateringskanalen. De platen zijn herbruikbaar en eventueel ook 100% recyclebaar.
Lees verder   Vraag informatie aan

Uniek Elektrisch Vloerluik Monumentale Klokkenberg 

LINFI staat bekend om haar elektrische vloerluiken die gemaakt zijn met uitzonderlijk vakmanschap. Het vloerluik dat geplaatst is in “De Klokkenberg” in Breda, is hier een voorbeeld van. De Klokkenberg is een rijksmonument dat een ereplaats inneemt in de Nederlandse geschiedenis. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Renovatie is als een cadeautje

‘Renovatie is als een cadeautje’ aldus Sebastiaan Jansen (architect, partner en creatief directeur bij KOW Architecten) in onze Xchange Ideas podcast. Volgens hem is slopen de allerlaatste stap en moet er eerst gekeken worden naar transformeren en renoveren. 
Lees verder   Vraag informatie aan

PCI Nanorapid met CSA-technologie: een nieuwe generatie sneldrogende tegellijmen

Tijd is op de bouwplaats vaak de beslissende factor, met name bij saneringen en renovaties tijdens de gewone werkzaamheden. Bewoners willen tijdens een renovatie zo snel mogelijk de ruimtes weer in gebruik kunnen nemen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Esthetische gevelrenovatie op twee manieren: steenstrips en keramische gevelbekleding

Een renovatie van de gevel kan een ware transformatie betekenen voor je woning. De gevel een prachtige nieuwe look geven mét betere isolatie? Dan zijn steenstrips en keramische gevelsystemen de ideale oplossing. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Transformatie Fatimaschool te Rotterdam

De weg naar een verbeterde leeromgeving is een proces waar veel scholen en schoolverenigingen mee te maken krijgen. Zo ook stichting RVKO, de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken: Unidek Aero Metal

Unidek Aero Metal is een constructief alles-in-1 dakelement voor metalen daken zoals zink, staal, koper en aluminium. Metalen daken worden steeds vaker toegepast en zijn in de huidige tijd een esthetisch en duurzaam alternatief voor een traditionele dakbedekking met betonnen of keramische dakpannen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

ALFA 95 FLAT SQ geniet van de stilte

Met trots lanceren wij onze nieuwe WTW warmteterugwinunit de ALFA 95 FLAT SQ met superstille werking. De luchtstroomprestaties leveren eersteklas luchtkwaliteit voor klaslokalen met een bezetting tot 31 personen (berekend met 30,6m3/h per persoon).
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen