Nieuwsbrief van 17-10-2023
Online bekijken
 
 
 
 

 

Praktische oplossingen voor het na-isoleren van hellende daken  

Ieder renovatieproject heeft zijn specifieke uitdagingen en wensen. IsoBouw levert niet alleen meerdere innovatieve isolatiesystemen, maar ondersteunt u ook met een integrale projectbenadering. Zo bent u verzekerd van de best passende oplossing voor uw project. Kijk hoe IsoBouw u kan ontzorgen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Er is voor ieder raam een Belned voorzetraam  

Voorzetramen zijn de ideale en voordelige oplossing voor (achteraf) isoleren. En wist je dat het assortiment wat betreft voorzetramen zeer ruim is? Van vaste tot schuivende en van scharnierende tot uitneembare … er is voor ieder raam een voorzetraam. Zelfs voor toepassing bij monumentale panden.
Lees verder   Vraag informatie aan

Witte brandwerende spuitmortel voor betonnen hoogbouw

Het Centre Monnaie in hartje Brussel is een typisch betonnen kantoorgebouw, medio jaren ’70, waar asbestsanering en transformatie noodzakelijk waren. Kaderend in de richtlijnen van de Brusselse overheid om bestaande gebouwen niet meer zomaar te slopen en het milieu niet onnodig te belasten, begint met het “OXY-project” dit gebouw binnenkort aan een nieuwe en multifunctionele loopbaan.
Lees verder   Vraag informatie aan

Renovatie – Troax zorgt voor praktisch en mooi hekwerk 

Degelijk hekwerk voor uw renovatieproject. Even evident als onontbeerlijk. Van fietsenberging tot gasbox, van omheining tot toegangspoort; u wil kwaliteit kunnen aanbieden, en dit liefst mooi vormgegeven. Troax koppelt feilloos functionaliteit aan esthetiek, biedt u de perfecte oplossing voor deze toepassingen, en dit in een modulair - en dus toekomstproof - systeem.
Lees verder   Vraag informatie aan

Transformatie Fatimaschool te Rotterdam 

De weg naar een verbeterde leeromgeving is een proces waar veel scholen en schoolverenigingen mee te maken krijgen. Zo ook stichting RVKO, de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs. Met 67 scholen op 90 locaties hebben zij een portefeuille met een grote diversiteit aan panden. 
Lees verder   Vraag informatie aan

FOCUS op geluid met de Alfa 95 Flat SQ

Ideaal voor renovatie en nieuwbouwprojecten. De Alfa 95 Flat SQ met superstille werking. De Alfa SQ is ontwikkeld om boven een verlaagd plafond te worden gemonteerd. De luchtstroomprestaties leveren eersteklas luchtkwaliteit voor kantoren, bijeenkomst- en vergaderruimtes. Dankzij het minimale geluidsniveau is het de perfecte keuze voor zowel nieuwe als bestaande bouw.
Lees verder   Vraag informatie aan

JAZO Zevenaar bv; Sinds 1961 dé specialist in afscherming, toegang en ventilatie van techniekruimten

Je gebouw is intrinsiek nog van goede kwaliteit, maar esthetisch of functioneel niet meer? Dan brengt een renovatie of transformatie van JAZO mogelijk nieuwe toekomstwaarde. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Uw entree renoveren? Is een nieuw aanzicht creëren!

In plaats van nieuwbouw wordt bestaande bouw steeds vaker gerenoveerd. Door het plaatsen van een nieuwe unit postkasten realiseert u snel en eenvoudig een andere uitstraling. Door de postkasten uit de hal te verwijderen en een opstelling in een buitenkozijn te plaatsen kan de hal afsluitbaar worden gemaakt. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen