Nieuwsbrief van 12-07-22 13:42:28
Online bekijken
 
 
 

T.C. v.d. Dool b.v. - Denkt in mogelijkheden

T.C. v.d. Dool B.V. denkt altijd in mogelijkheden en samen met onze opdrachtgever hebben wij een plan gemaakt om van de gedemonteerde loods in korte tijd een nieuwe loods neer te zetten, die geheel aan de huidige eisen voldoet. Door het hergebruiken van de aanwezige staalconstructie en het toepassen van sandwichpanelen aan de buitenkant van de loods en diverse andere aanpassingen heeft de loods in korte tijd een hele nieuwe uitstraling gekregen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Geïsoleerde dakrenovatie in één ochtend

Weinig overlast voor de bewoners en oog voor het milieu. In de zoektocht naar circulaire oplossingen voor de forse labelsprong bij 91 woningen in de Molenaarhoeven in Rosmalen zocht Knaapengroep  de samenwerking met IsoBouw. Op de daken werd SlimFix RenoTwin toegepast zodat het dakbeschot kon blijven zitten en de overlast voor bewoners beperkt bleef.
Lees verder   Vraag informatie aan

HeartFelt® Multipanel: Een veelzijdig vilten plafond dat rust en warmte uitstraalt

De tijd van de functionele, esthetisch oninteressante plafonds is definitief voorbij: de laatste jaren wordt er naar hartelust gespeeld met verschillende vormen en materialen om een uniek plafond te creëren.
Lees verder   Vraag informatie aan

Bewezen trackrecord

Een warme zomer, torenhoge gasprijzen… wat is er nog meer nodig voor renovatie? Met de klimaatdoelen in het achterhoofd, moet je als woningcorporatie of vastgoedeigenaar wel doorpakken nu. Knauf en Knauf Insulation hebben een bewezen trackrecord als het gaat om renovatie en transformatie.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Cavius rookmelder, de kleinste in haar soort

Er is volop aandacht voor de verplichting om per 1 juli ook in bestaande woningen te voorzien van rookmelders. Primair is dit de verantwoordelijkheid van de woningeigenaar. Maar wanneer je als professional bezig bent met een verbouwing, renovatie of installatiewerk is het slim om bij elke opdrachtgever thuis omhoog te kijken.
Lees verder   Vraag informatie aan

VELUX dakraam voor hoge inbouw dat tóch makkelijk bediend kan worden

Voor bewoners die graag een dakraam willen op plekken die normaal gesproken te hoog zijn, heeft VELUX de oplossing: de GGL-B. Dit type dakraam betreft een tuimelvenster met ergonomische onderhandgreep, waardoor de bewoner het alsnog vanaf de vloer kan bedienen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

De meerwaarde van maatwerk aluminium dagkanten

Behalve een zeer uitgebreid assortiment standaard aluminium bouwproducten, is Roval toonaangevend in maatwerkoplossingen. Zo worden aluminium dagkanten van Roval veelal op maat gemaakt. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP