Nieuwsbrief van 1-11-18 6:45:00
Online bekijken

Van badkamer tot alarminstallatie, alles wordt gerenoveerd

Kunststof wandbekleding: een elegante en praktische oplossing

Kunststof wandbekleding is een elegant en verbazend praktisch alternatief voor tegel- en glaswanden. Er zijn nauwelijks zichtbare voegen wat een elegante en luxueuze uitstraling geeft. Daarnaast is het materiaal ook onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te plaatsen. Het is namelijk 3 x sneller geïnstalleerd dan tegels en is ook nog 25 x sterker dan glas.

Nieuw: Intratone draadloos intercom-systeem

Ontdek het revolutionaire draadloze intercom- en toegangssysteem van Intratone. Dé unieke oplossing voor alle toegangspunten in appartementencomplexen. Op afstand te bedienen via smartphone, tablet of vaste telefoon door bewoners, in real-time, op afstand te managen door beheerders via een beveiligd beheerplatform. Bijzonder gebruiksvriendelijk voor bewoner, gebouwbeheerder én installateur.

Toepasbaar voor zowel wand- als vloerverwarming

Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10 mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklikt. Door de totale opbouwhoogte van slechts 12 mm is dit systeem uitermate geschikt voor renovatieprojecten en installatie is zowel mogelijk op de vloer als in de wand. Het SlimFit systeem is speciaal ontwikkeld voor installaties met een 10 mm buis.

Renson Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Healthbox 3.0 zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie is klaar voor alle ‘smart homes’, want communiceert zowel met de installateur als met de bewoner. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC -niveau continu monitoren, past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig.

Ideaal voor renovatie, de Whisper Air van Spirair Luchttechniek

De WHISPER AIR is een decentrale warmteterugwinunit. Het garandeert een continue aanvoer van verse en frisse lucht, waardoor het CO2-niveau optimaal blijft en de vervuilde lucht goed kan worden afgevoerd. Naast het minimale geluidsniveau zorgt de Whisper Air ook voor een gezonder klimaat. Een slechte doorstroming van de lucht zorgt voor een mindere luchtkwaliteit. Dit heeft vooral effect op mensen met een mindere gezondheid of allergieën.

Heating Group International hellingbaanverwarming

Elektrische hellingbaanverwarming wordt al jaren door Heating Group International toegepast voor het vorstvrij houden van wegoppervlakten. Wat veel mensen niet weten is dat het verwarmen van wegoppervlakten geen luxe artikel is, maar juist een veiligheids-voorziening. Helaas wordt vaak in de nieuwbouwfase om financiële redenen van hellingbaanverwarming afgezien, wat later zorgt voor gevaarlijke situaties. De beheerder van het gebouw wil er dan alsnog een verwarmingsysteem in hebben.

Comfort Touch en Service Dashboard

Intergas levert bij de verwarmingsketels aanvullende producten zoals Comfort Touch App, Comfort Touch thermostaat en Sevice Dashboard, die het gebruikersgemak van de consument én het serviceniveau van de installateur verhogen.

White paper "Elektrische vloerverwarming" gratis te downloaden

Een elektrische vloerverwarmingsinstallatie bestaat uit een stelsel elektriciteitsdraden, regelmatig verdeeld aangebracht en geïntegreerd in de vloerconstructie, of uit een folie, gecacheerd met een geleidend materiaal. Door deze geleiders loopt een elektrische stroom, die door de inwendige weerstand wordt omgezet in warmte. Door de minimale dikte van dit verwarmingspakket, is het ook heel goed in renovatie toe te passen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.