Nieuwsbrief van 28-1-20 6:50:13
Online bekijken

Renovatie: duurzame oplossingen voor gevel en dak

Duurzamer én mooier: galerijflats Hertmebrink in Enschede

Marko Sheridan: “Renovatie appartementen steeds vaker met kunststof kozijnen.” Modernisering en verbetering van het wooncomfort stonden voorop bij de renovatie van twee galerijflats aan de Hertmebrink in Enschede. Een veelomvattend project waarin goede communicatie en planning een belangrijke rol speelden, vertelt Marko Sheridan van Weneko.
 

Het Renovatie Daklicht van Vlakkelichtkoepel.nl

Dé oplossing wanneer u zelf de opstand maakt of hergebruikt. Het Renovatie Daklicht bestaat uit een stijlvol antraciet geanodiseerd aluminium frame en een HR++ of Triple veiligheidsruit. Het wordt toegepast ter vervanging van een bestaande kunststof dakkoepel of voor montage op een bouwkundige opstand.

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Minerale steenstrips geven gevels optisch een bakstenen uiterlijk, met een ruime keuze in kleur, structuur en maatvoering. Door toepassing van een gevelisolatiesysteem met steenstrips als eindafwerking kan bovendien een aanzienlijke energiebesparing worden bereikt.
 

IsoBouw vernieuwt renovatieplaten hellend dak

NOM-ready / passief renoveren wordt nu nog eenvoudiger dankzij de vernieuwde SlimFix Reno renovatieplaten van IsoBouw. De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht. Ook aan het verwerkingsgemak is gedacht. De toplaag is voorzien van anti-slip noppen en een kleurbedrukking.

Meer dan een gevelplaat

Geveloplossingen van STENI bieden u niet alleen unieke architectonische uitdrukkingsmogelijkheden, maar ook een lange levensduur en een hoge kwaliteit. Onze hoogkwalitatieve gevelplaten van polymeercomposiet zijn ontwikkeld voor gebruik in zware klimatologische omstandigheden. Robuust en toch met de verfijnde eigenschappen van Scandinavië. Eén kern, veel oppervlakken.

DINA: de draadloze, duurzamere intercom

Een intercom zonder ingrijpende kabelaanleg? Simpel! Met DINA, het draadloze intercomsysteem van Intratone, worden appartementen d.m.v. simpele installatie aangesloten op dit systeem. Bewoners verlenen toegang via hun eigen smartphone. Een duurzame oplossing omdat bekabeling en binnenpost niet benodigd zijn. Gemak en duurzaamheid gaan zo hand in hand. Maak kennis met DINA.

Een complete gevelmetamorfose voor een warme uitstraling

Beleving speelt een steeds grotere rol in ons aankoopproces, dat merkte ook winkeleigenaar Jacques Seine van Seine wonen in Heino. De woonwinkel heeft een complete gevelmetamorfose ondergaan zodat de gevel beter past bij het imago van de woonwinkel. Vanuit de klant was er de wens om buiten en binnen beter met elkaar te verbinden, meer passend bij de wens van de klant.

NIEUW! Rockpanel Premium gevelbekleding

Rockpanel Premium maakt volledig maatwerk mogelijk. Het Premium paneel is een brandveilige A2 plaat in 11 mm dikte die onzichtbare mechanische bevestiging mogelijk maakt. Architecten hebben de vertrouwde vrijheid van vormgeving en design en ze kunnen daarnaast kiezen voor op maat gemaakte designs en afmetingen, ook in kleine volumes.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.