Nieuwsbrief van 1-5-18 6:21:00
Online bekijken

Hoe bereik je met een zo klein mogelijke ingreep het maximale effect?

Tijd en geld besparende na-isolatie voor hellende daken

Voordelig grote labelsprongen maken bij het na-isoleren van hellend daken? Met de SlimFix dakplaten van IsoBouw wordt dit nog eenvoudiger. Bekijk 2 voorbeelden voor het na-isoleren van een dak met een reeds aanwezige onderconstructie.

Transformeer dakterrassen met keramische tegels

Lichtgewicht, stijlvol en stabiel. Om dakterrassen of galerijen te renoveren of een nieuwe uitstraling te geven, is het luxe keramische tegelsysteem van Zoontjens, Dreen® Ceramica, zeer geschikt. De keramische tegels van Zoontjens wegen slechts 46 kg per vierkante meter en zijn daardoor bruikbaar op bijna alle bestaande daken of galerijen.
Meer over NELSKAMP G-10 PV fotovoltaïsche dakpanpanelen

Efficiënt renoveren met PROMATECT® -100

Stijgende bouwkosten door o.a. prijsstijgingen in cao-lonen en materialen zijn een hot item in de bouwwereld. Promat biedt u geteste oplossingen voor het 30 of 60 minuten brandwerend maken van de brandscheidingen in uw (renovatie)projecten, waarmee u direct bespaart op arbeidsloon en waarmee u minder materiaal op de bouwplaats nodig heeft. U kunt immers volstaan door één enkele laag PROMATECT® -100 aan te brengen!

Kingspan Unidek vernieuwt producten voor dakrenovatie

Op de weg naar gemiddeld label B wordt vaak gestart met renovatie van woningen zonder isolatie en met een dakbeschot met enkel tengels. De vernieuwde renovatieproducten Unidek Reno Dek en Unidek Reno Dekfolie van Kingspan Unidek kunnen over dakbeschot en tengels heen geplaatst worden. Dat bespaart de verwerker zware arbeid, tijd en afval.

LEWIS® Steelframe Concrete Floor

Flexibiliteit van een vloerconstructie is essentieel om een duurzaam gebouw te ontwerpen.
Met het gepatenteerde LEWIS® Steelframe Concrete Floor (SCF) vloersysteem heeft u alle tools in handen voor de realisatie van een toekomstbestendig gebouw.

E-Board® - Slim en slank isoleren met de robuuste kwaliteit van baksteen

E-Board® is een gecertificeerd isolatiesysteem voor de renovatie, transformatie en nieuwbouw van gevels. Het bestaat uit een beproefd systeem van EPS-HR200 isolatiepanelen, bevestigingsmaterialen en keramische steenstrippen. Dit zorgt voor een complete oplossing voor vele geveltechnische vraagstukken.

Een vloerluik als blikvanger

Met een glazen vloerluik wordt de (wijn)kelder een echte eyecatcher. De daglichtopbrengst in het souterrain wordt met een glazen vloerluik vele malen groter en ook toepassing tussen zolderverdieping en de onderliggende etage behoort tot de mogelijkheden. De transparante verbinding is ijzersterk, zowel in belastbaarheid als in esthetiek.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.