Nieuwsbrief van 12-2-19 6:55:00
Online bekijken

Themanieuwsbrief Renovatie

Beschrijfbare muren? En weer eenvoudig schoon te maken ook? Ja, dat kan!

Bespaar op papierverbruik en maak van elke ruimte een creatieve snelkookpan door alle wanden beschrijfbaar én afwisbaar te maken. Alles wat er nodig is, is Vicinity whiteboardverf en een ruime voorraad whiteboard markers.

Revolutionair droogbouwsysteem voor elektrische vloerverwarming

Met een opbouwhoogte van slechts 12 en 31 mm is MAGNUM Heatboard het dunste droogbouw systeem in zijn soort. het MAGNUM Heatboard systeem contact met de gehele vloer en biedt het, in tegenstelling tot vergelijkbare producten, zelfs in de bochten een maximale warmteoverdracht.

Een nieuwe badkamer binnen 48 uur

Een badkamer renoveren met zo min mogelijk overlast en in de kortst mogelijke tijd? Dit is nu mogelijk met de kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo. De panelen worden droog en schoon aan de wand geplaatst. De tegelpanelen hebben een innovatief kliksysteem waardoor het renoveren van de oude badkamer in een dag te realiseren is.

Kunststof wandbekleding: een elegante en praktische oplossing

PyraSied levert diverse oplossingen voor badkamerwanden zonder zichtbare voegen maar met een elegante en luxueuze uitstraling als mooie bijkomstigheid. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te plaatsen.

Snel en eenvoudig dakranden renoveren met RenoTrim® van Roval

Hebben aluminium dakranden hun beste tijd gehad, dan moeten ze worden verwijderd en vervangen door een nieuwe te monteren daktrim. Tot zover niets nieuws. Echter, met de Roval-Renotrim® biedt Roval Aluminium een veel duurzamere, snellere en goedkopere oplossing.

E-Board gevelisolatiesysteem nu nog ecologischer met ECO-baksteenstrippen

Vandersanden ontwikkelde een innovatieve methode om de buitenkant van woningen te isoleren: het E-Board® isolatiesysteem. Een isolatiewaarde van 0.031 W/m.K is binnen handbereik terwijl de bewoners gewoon in hun huis kunnen blijven.

Tijd en geld besparende na-isolatie voor hellende daken

Voordelig grote labelsprongen maken bij het na-isoleren van hellend daken? Met de SlimFix dakplaten van IsoBouw wordt dit nog eenvoudiger. Bekijk 2 voorbeelden voor het na-isoleren van een dak met een reeds aanwezige onderconstructie.

Infraroodverwarming zorgt voor behaaglijke huurwoningen

Het voormalig UWV-gebouw in Emmen is omgetoverd tot woonlocatie met daarin 47 comfortabele huurwoningen. Elk appartement en studio wordt verwarmd met de LAVA® infrarood stralingspanelen van ETHERMA. Het grootste voordeel is dit elektrisch verwarmingssysteem geen jaarlijks onderhoud nodig heeft zoals een traditionele cv-installatie.

Geveltransformatie in één dag met Meldorfer steenstrips

Meldorfer steenstrips bieden een scala aan voordelen op het gebied van gevelafwerking. Van uitgebreide designmogelijkheden tot een snel productieproces én een gemakkelijke verwerking. Vooral dat laatste lijkt tegenwoordig steeds interessanter te worden voor opdrachtgever en verwerker.

Slim isoleren van binnenuit doe je met de W’all-in-One® van Faay

Isoleren van binnenuit doe je met thermisch isolerende voorzetwanden van Faay. Het W’all-in-One® systeem biedt maximale thermische isolatie bij een minimale dikte. De constructie zonder koudebruggen zorgt voor een blijvend thermisch rendement.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.