Yutong verdichtingsmachines Trimble-ready
Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Reportage: Kok Lexmond helemaal ‘om’ op hybride Keestrack puinbrekers

Van der Spek investeert in zonne-energie

Van der Spek Vianen heeft geïnvesteerd in ruim 1.000 M² zonnepanelen. Die moeten jaarlijks, afhankelijk van de hoeveel zonnige dagen, zo’n 55.000 kWh stroom gaan leveren. Van der Spek monteerde de panelen op het dak van de grote werkplaats, op het op- en overslagterrein van de torenkranen in Vianen.

Nooteboom komt met Manoovr Ballasttrailer

Tijdens de Transport Days van Nooteboom in Wijchen presenteert deze trailerbouwer een aantal noviteiten. Eén daarvan is de Manoovr ballasttrailer. Deze MPL-97-06 is een semi-dieplader die is uitgerust met compacte pendelassen.

(advertorial)

Non-ferro scheiden 4.0 met Steinert EddyC

Steinert introduceert de EddyC Fines, een zogeheten 4.0 non-ferro scheider. De nieuwe EddyC Fines is een doorontwikkeling van de Steinert NES 6119 7. Met zijn toerental tot 4.000 toeren per minuut op het 19 pool-parige polensysteem kunnen ook de kleinste delen worden gescheiden.

Trimble machinebesturing in Yutong verdichtingsmachines

Zhengzhou Yutong Heavy Industries Co., Ltd. doet als eerste Chinese fabrikant mee aan het Trimble Ready-programma voor toepassingen in dynamische verdichting. Trimble en Yutong gaan samenwerken in de integratie van het Trimble DPS900 machinebesturingsysteem in Yutong dynamische verdichtingsmachines.

Vacatures

UITVOERDER CIVIEL

Neem een abonnement op BouwMachines en mis niets meer!

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.