ELF Voetbal nieuwsbrief van 03-12-2019
Requiem voor Leonid Slutsky – en hoe nu verder met Vitesse?

Na tien speelronden had Vitesse 23 punten en was alles prima. Na vijftien speelronden hadden de Arnhemmers er nog steeds 23 en waren de rapen gaar. Leonid Slutsky stapte meteen na de3-2 nederlaag bij sc Heerenveen op. Wie de geluiden uit GelreDome goed beluisterde snapt: de Russische coach sprong voor hij geduwd zou worden. Hoe nu verder?


Lees verder
De beste affiches in de derde ronde van de FA Cup!

Het oudste bekertoernooi van de wereld gaat haar interessantste fase in: de derde ronde. In deze fase stromen de miljardenclubs in de Premier League in, maar zijn ook nog genoeg ploegen vertegenwoordigd met voorstoppers zonder voorstanden en grasvelden zonder gras. Dit zijn de pareltjes uit de loting voor de derde ronde, te spelen begin januari 2020!

Lees verder
Word jij de PANNA! eSporter?

PANNA! Magazine, het broertje van ELF Voetbal, is op zoek naar een eigen PANNA! eSporter. Een gamer die het gaat opnemen tegen de eSporters uit de eDivisie!

Lees verder
Onder de loep: Cyriel Dessers

Cyriel Dessers is helemaal los dit seizoen. De Belg lijkt helemaal op zijn plaats bij Heracles Almelo en vond al elf keer het net. Waar zit het verschil ten opzichte van voorgaande jaren? We namen zijn statistieken onder de loep.

Lees verder
Interview Jeremy de Graaf: "Uiteindelijk ligt het aan jezelf of je speelt"

Jeremy de Graaf (29) was vorig seizoen de veelscorende spits van GVVV. Deze jaargang moet hij met enige regelmaat genoegen nemen met een plek op de bank. Dat is weleens moeilijk, maar De Graaf is er de persoon niet naar om zijn kont tegen de krib te gooien. “Uiteindelijk ligt het altijd aan jezelf of je speelt.”

Lees verder
Interview Jan Schimmel: "Ik ben het eerste halfjaar bij TEC elf kilo afgevallen"

In de winterstop van vorig seizoen maakte Jan Schimmel de overstap van het dolende FC Lienden naar TEC. Bij de club uit Tiel bleef hij een halfjaar lang in de schaduw. Die tijd gebruikte hij om topfit te worden. “Ik ben elf kilo afgevallen in die tijd.”

Lees verder
De mooiste affiches van deze week

Een weekend vol met topvoetbal zit er weer op, maar er staan alweer een aantal mooie wedstrijden op het programma. Vooral in Engeland zijn er enkele midweekse wedstrijden om bij te likkebaarden. 

Lees verder
In beeld: dit waren de topschutters die niet bij de vier topclubs speelden

Cyriel Dessers is na vijftien speelronden de verrassende topscorer van de Eredivisie. De Belgische spits wist zaterdagavond twee keer het net te vinden tegen ADO Den Haag (4-0 zege) en staat zodoende op elf doelpunten. Het gebeurt niet vaak dat de topschutter niet bij Ajax, AZ, PSV of Feyenoord speelt.

Lees verder
Deze trainers namen de afgelopen vier seizoenen voortijdig afscheid

Met Alfons Groenendijk zijn er dit seizoen al vier trainers vertrokken uit de Eredivisie. Na Jaap Stam (Feyenoord), Robert Maaskant (VVV-Venlo) en Leonid Slutsky (Vitesse) maakte de coach van ADO Den Haag maandag zijn afscheid bekend. Hoe verging het de oefenmeesters tijdens de afgelopen vier voetbaljaren?

Lees verder
Crystal Palace - West Ham United26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Manchester United - Newcastle United26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Chelsea FC - Southampton FC26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Burnley FC26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion26-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen