Reserveer alvast je vakantie

Er wordt al weer veel gereserveerd in binnen- en buitenland voor het komende seizoen 2024.

Op onze website vind je een ruim aanbod aan christelijke campings en vakantieparken, maar ook een ruime keus aan particulier aanbod.
Kijk ook eens op onze website www.christelijkecampings.nl waar je een overzicht vindt van alle christelijke campings in binnen- en buitenland.
En bezoek onze rubriekaanbiedingen, voor kortingen, acties en last minutes..

Op onze website vind je een gevarieerd aanbod, o.a.
christelijke campings
vakantiewoningen
B&B's
kinderkampen
jongerenreizen
bungalowparken
groepsaccommodaties

Volg ons ook op Facebook en Instagram We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen etc.

 

Tamarisk Villages - Frankrijk

"Dit sfeer in dit dorpje in Zuid-Frankrijk laat zich niet in woorden vangen; het is uniek. Verken onze authentieke huizen in Zuid-Frankrijk voor een onvergetelijke gezinsvakantie met gelijkgestemden. Profiteer van onze nieuwe, buitengewoon voordelige tarieven en ontvang als special 10% korting bij boeking vóór 31 december. De prijzen zijn inclusief diverse (outdoor-) activiteiten, zwembad, schoonmaakkosten, etc. Je vindt ons op www.tamariskvillages.eu of mail ons met vragen: info@tamariskvillages.eu. Bezoek snel onze website om je zomer MET God in Frankrijk te laten beginnen! Tot dan!"

 

Camping Val d'Or - Luxemburg

Camping Val d`Or is een gezellige familiecamping in het prachtige Luxemburg. De camping beschikt over een groot aanbod verschillende accommodaties en kampeerplaatsen. De beek, speeltuinen en sportveld geven de kinderen veel ontspanningsmogelijkheden. In de omgeving is veel te zien, door de centrale ligging een ideale uitvalsbasis voor het hele gezin. In de zomer hebben wij wekelijke samenkomsten met sprekers en muzikanten, en genieten wij elke zondag lekker van onze rustdag.

Tip! Erve Kleilutte - Twente

Vakantiehuizen voor 6 t/m 26 personen
Erve Kleilutte is een kindvriendelijk vakantiepark op een kleinschalig erf..
Gratis: WIFI, pony rijden, overdekt en verwarmde speel- en sportvoorziening, skelters, speeltuin, kinderboerderij, crossbaan.
Elk huis heeft een gezellige veranda met tuinhaard en ruime eigen tuin.



 

B&B 't Noorderhofje - Drenthe

Tot rust komen in het mooie Drenthe!
Dat kan in Bed & Breakfast/gastenverblijf ’t Noorderhofje.
Deze B&B ligt vlakbij Hoogeveen, maar toch kun je rustig genieten van de prachtige Drentse natuur!
’t Noorderhofje heeft vanuit de woonkamer en vanaf het terras een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Je kunt ver uitkijken over de weilanden en als je geluk hebt zie je een ree of een haas.
Kortom, een geweldige plek om tot rust te komen!

 

CCI Nederland

De leden van CCI-Nederland hebben zich verenigd om elkaar onderling te stimuleren en te bemoedigen in het werk dat zij doen voor hun gasten. Daarnaast hebben zij zich gebundeld om aan gasten duidelijk te maken dat ze bij een CCI-Nederland bedrijf van te voren weten dat het goed zit:

  • Bijbelse normen en waarden centraal
  • Bijbels rentmeester
  • Een CCI-Nederland ondernemer is belijdend christen
Respect voor verscheidenheid in geloofsbeleving

Minicamping Schotererf - Kuinre OV

Camping La Bonne Source - Frankrijk

 
 
 
 

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Ons goed onderhouden, nieuw aangelegde vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer! Alleen deze ligging al leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie. Vanaf het park loopt u zo naar het Veluwemeer, waar u kunt varen, zwemmen of andere watersporten kunt beoefenen. En wat te denken van genieten van de ondergaande zon op een bankje bij het water?

RCN Vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Dankzij die verscheidenheid kunnen wij jou als gast altijd een vakantie bieden die bij je past.
Op al onze locaties is een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Gastvrijheid staat bij ons altijd centraal. Graag houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen, zodat je helemaal kunt ontspannen en volop kunt genieten

Connect with us
Facebook
 
Instagram
 
Email
info@christelijkevakantiesite.nl