20-11-2019
Kære
Her har du dit daglige nyhedsoverblik fra branchen:
Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000
Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.
Arrangement i København: Mulighed for opkvalificering af medarbejdere
Kunne det være en mulighed at sende medarbejderne på opkvalificeringsforløb? I en række nye opkvalificeringsforløb er der indlagt mulighed for, at beskæftigede serveringsmedarbejdere kan deltage på et 10 dages forløb med fokus på service, værtskab og kommunikation. Der er mulighed for både VEU-godtgørelse og yderligere godtgørelse fra kompetencefonden.
SusDaneable netværksmøde
Medlemsnummer:
”Helse-Tjek” af elregningen
Norsk Elkraft Danmark A/S foretager tariftjek og gennemgår restauranter og hotellers energiregnskaber. Det har allerede sparet HORESTA-medlemmer op til 400.000 kr. Med det populære Helse-Tjek fra Norsk Elkraft Danmark A/S får jeres virksomhed: Gennemgang og analyser af jeres elregning og tariffer, analyse af jeres elforbrug, en sammenligning af disse i en rapport og gennemgang af rapporten og dets afledte forslag.
HORESTA Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg C tlf. +45 35 24 80 80 horesta@horesta.dk
Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, klik venligst her: AFMELD.
WebVersion