Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 08 november 2017

Resultaten Ondernemersverkenningen gepresenteerd tijdens Greenport Aalsmeer

Resultaten Ondernemersverkenningen gepresenteerd tijdens Greenport Aalsmeer
06-november-2017 | Vernieuwen of uitbreiden? Of je bedrijf verplaatsen? Een nieuwe start maken? Hoe organiseer je dat? Waar begin je en welke stappen moet je vervolgens zetten? Wie heb je daar bij nodig? Deze vragen stonden centraal tijdens het Greenport Aalsmeer jaarevent ‘Je bedrijf in beweging’ op 2 november in Hoofddorp.
Lees verder >

Grootse huldiging van Aalsmeerse sportkampioenen en beloftes

08-november-2017 | Afgelopen donderdag, voor aanvang van de raadsvergadering, zijn sportkampioenen van Aalsmeer, onder grote belangstelling, door wethouder sport Gertjan van der Hoeven gehuldigd.
Lees verder >

Uitreiking certificaten cursus Politiek Actief

06-november-2017 | Tijdens de raadsvergadering van donderdag 2 november werd de cursus Politiek Actief afgesloten. Deelnemers ontvingen een certificaat en bloemen uit handen van burgemeester Nobel. De cursus was bedoeld voor inwoners van Aalsmeer die geïnteresseerd zijn in de lokale politiek en meer willen weten over hoe de gemeente werkt.
Lees verder >

Nationale Dag van de Mantelzorg

07-november-2017 | Vrijdag 10 november is het de Nationale Dag van de Mantelzorg. Als blijk van waardering stuurt de gemeente mantelzorgers een cadeaubon voor hun waardevolle werk.
Lees verder >

Klassenbezoek@gemeentehuis

08-november-2017 | Op dinsdag 7 november bracht een klas 3 van de Westplas Mavo uit Aalsmeer een bezoek aan het gemeentehuis waar ze werden ontvangen in de raadzaal om een beeld te krijgen van de werking van de lokale politiek.
Lees verder >

Uitnodiging Rondetafelgesprek Schiphol in Kudelstaart

08-november-2017 | Woont u in Kudelstaart? Dan nodigt wethouder Robbert-Jan van Duijn u van harte uit voor een bewonersavond op 20 november aanstaande over Schiphol.
Lees verder >

"Drie Projecten" in gemeentehuis. Fotografie van Tobias Rothe

06-november-2017 | Van 8 november tot en met 7 februari exposeert Tobias Rothe in het gemeentehuis van Aalsmeer. De officiële opening vindt plaats op 8 november om 20.00 uur.
Lees verder >

Contract onderhoud van de buitenruimte wordt Europees aanbesteed

06-november-2017 | Het huidige onderhoudscontract voor het onderhoud van de buitenruimte met Meerlanden (DVO2) loopt 1 januari 2020 af. Op 31 oktober 2017 heeft het college van B en W besloten deze dienstverleningsovereenkomst niet te verlengen.
Lees verder >

Huisvesting arbeidsmigranten in Aalsmeer

02-november-2017 | Inmiddels verblijven ruim 400.000 arbeidsmigranten uit EU landen in ons land. Vooral bedrijven in de distributie, logistiek, sierteelt en agrifood maken gebruik van arbeidsmigranten. Veel van deze bedrijven kunnen niet bestaan zonder deze werknemers. De meeste arbeidsmigranten komen uit Polen.
Lees verder >

Grote belangstelling voor WOONdag in het gemeentehuis

08-november-2017 | Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en willen blijven wonen. Om inwoners te helpen bij het vinden van een passende woning of te helpen bij het verduurzamen van hun woning, werd op zaterdag 4 november een WOONdag in het gemeentehuis georganiseerd. Ruim 400 mensen bezochten de WOONdag, waaronder veel jongeren en senioren.
Lees verder >

Oproep voor actieve bewoners: Een bijdrage voor je buurt-idee

08-november-2017 | Eind september was er opmerkelijk veel activiteit in Aalsmeer en Kudelstaart: Burendag! Een aantal van deze activiteiten werd mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Budget Buurtinitiatieven. Iedereen die nog een leuk buurtinitiatief weet kan contact opnemen met de Buurtverbinder Helma Keesom.
Lees verder >

Leerlingen van de Graankorrel brengen burgemeester Nobel ontbijtje op gemeentehuis

08-november-2017 | Vanochtend, 8 november, hebben leerlingen van groep 7 van de CBS de Graankorrel samen met burgemeester Jeroen Nobel ontbeten in de raadskelder van het gemeentehuis. Het Burgemeestersontbijt vond plaats in het kader van de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarbij ruim 550.000 kinderen van zo’n 3.000 basisscholen in heel Nederland met elkaar ontbijten.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer