15 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail april
image
[RMD24] Retailmedia vragen om adequate rapportagestandaard en 14 andere 'stats'
Ben Davids van Econsultancy publiceert geregeld als expert over retailmedia. Het leek hem een goed idee de hoogtepunten in onderzoek en de relevante analyses van het afgelopen jaar die hij vond te bundelen en op een rij te zetten met duiding. Hier de 15 vondsten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Plus komt met opvolger van Aftrap-commercial
De nieuwe tv-commercial van supermarktketen Plus laat zien dat haar lokale ondernemers precies weten waar hun klanten in hun buurt behoefte aan hebben. Ook deze TVC is door Plus zelf bedacht.
lees verder
twitter facebook linkedin
De belangrijkste customer experience trends van dit jaar
[advertorial] Wat zijn de vijf belangrijkste customer experience trends van 2024? En wie krijgt de titel Customer Experience Professional 2024? Ontdek het tijdens het online event op 15 mei waarin je wordt meegenomen in de trends uit het Customer Experience Trendrapport 2024.
image
Martijn Delahaye van Afas Software: 'Inspiratie is nutteloos zonder activatie"
Martijn Delahaye is Directeur Marketing & Communicatie bij Afas Software wil tijdens Nima Marketing Day editie 2024 ‘de bezoekers graag prikkelen door een beetje tegen de gangbare marketingideeën aan te trappen.’ Een korte kennismaking.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[marketeer 199] Thijs Ekelschot - international marketing director Velux
In deel 199 van onze successerie [marketeer] spreken we deze week marketeer Thijs Ekelschot van Velux. Velux richt zich op het transformeren van leef- en werkruimtes met natuurlijk licht en lucht, met hoogwaardige producten en services zoals nu zelfs een app. 'Ons merk wil de discussie over duurzame leefruimtes blijven leiden.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe spreker Retail Media day
[advertorial] Grote partijen zijn al een tijdje onderweg met retailmedia. Ondertussen worden in dit domein ook de kansen zichtbaar voor andere spelers in de markt. Maar met die kansen ontstaan ook vragen: zelf retailmedia worden of er op adverteren? In welke fase van de funnel past het en hoe integreer je het in een mediaplan? Wat is nu precies het verschil met marketplaces en Programmatic ads? Heidi Anthonis van Happy Horizon bespreekt tijdens haar sessie op 28 mei de dilemma's en vertelt wanneer het voor jou tijd is om de volgende stap te zetten.
image
Smyle-billboard door 135.000 stappen in de sneeuw
Het 'snowbillboard' voor tandverzorgingsmerk Smyle, dat bureau Fitzroy liet maken met sneeuwkunstenaar Simon Beck, kwam wel op een heel bijzondere manier tot stand.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Ziekenhuis lanceert wervingscampagne 'De baan van je leven'
Het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft heeft de campagne ‘De baan van je leven’ gelanceerd met als doel nieuwe collega’s aan te trekken. De campagne draagt uit dat medewerkers van het ziekenhuis Graaf op de eerste plaats staan.
lees verder
twitter facebook linkedin
NIMA Marketing Day: leer hoe BDA's en trends elkaar kunnen versterken
[advertorial] Kom naar de sessies van Haystack tijdens NIMA Marketing Day op 13 juni en leer hoe BDA's en trends elkaar kunnen versterken. Ontdek hoe andere merken omgaan met trends als bijvoorbeeld cuteness en dit succesvol toegepast hebben als BDA, terwijl je ook leert van situaties waarin dit tekortschoot. Leer van anderen zoals LaVie, Elmex en Bunq en krijg handvaten om je eigen merk assets te ontwikkelen en via activaties te verfrissen en top-of-mind te houden. Zien we jou daar?
image
Jazeker, De Hypotheker start een nieuwe campagne
De Hypotheker introduceert na jaren stilte op 15 april een nieuwe massamediale campagne. Het thema Jazeker, een belangrijk merkasset, wordt weer van stal gehaald. In deze campagne wordt daar meer invulling en betekenis aan gegeven.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.