Stor weekendtaske i canvas SPAR 2100 kr
Oral B 8 tandbørstehoveder - KUN 89 kr
Vibrator til hende - SPAR 1000 kr
Se denne mail online

NYE TILBUD HVER DAG

folkevogns bluetooth højtaler

Retro folkevogns bluetooth højtaler - KUN 299 kr


FØR: 699 kr
Musik er en stor del af at være ude på vejen, så hvorfor ikke lytte til sange i ultimative retro stil med dette Volkswagen Campervan Speaker. Designet ligesom den ikoniske to -tone VW van, kan denne Bluetooth højttaler streame musik trådløst fra din telefon.
KØB NU - KUN 299 kr
Poncho med pelshætte

Poncho med pelshætte - KUN 349 kr


FØR 899 kr
Den er smuk og elegant og i høj grad praktisk med sin løse form. Du kan nemt få den til at passe til dit tøj og den kan også bruges udenpå en varm trøje. Forkæl dig selv eller en du holder af med en gave der sent vil blive glemt - og som du kan være sikker på varmer om hjertet.
KØB NU - KUN 349 kr
Skøn vibrator til kvinder.

Skøn vibrator til hende - KUN 299 kr


FØR: 1299 kr
Dette er den verdensberømte og bedste vibrator på denne jord - med orgasmegaranti! I over 30 år har den været kendt og udbredt i USA, og det er den vibrator som er anbefalet af flest sexologer - og som anvendes af tusindvis af kvinder.
KØB NU - KUN 299 kr
Trådløs ringeklokke

Trådløs ringeklokke - KUN 199 kr


FØR: 429 kr
Den trådløse ringeklokke kan stilles lige hvor du ønsker den placeret, men du kan også tage den med ud i haven, på 1 salen eller i baglokalet i butikken, hvor du normalt ikke kan høre ringeklokken. Kan samtidig også monteres fast på væggen.
KØB NU - KUN 199 kr
Digitalt laser thermometer

Digitalt laser thermometer - KUN 299 kr


FØR: 699 kr
Superpris på et infrarød digitalt laser thermometer. Så kan du nemt tage temperaturen på for eksempel dit syge barn uden at vække det. Du holder simpelthen bare laser sensoreren 5-15 centimeter fra panden og den måler præcist med maximalt +/- 0,1% fejlmargin. Det er virkelig smart, sikkert og brugervenligt. 
KØB NU - KUN 299 kr
Efterårsponcho

Efterårsponcho - KUN 279 kr


FØR 799 kr
Gå foråret i møde med en lækker poncho i flotte jordfarver. Den er smart ud over en jakke eller bare en t-shirt senere på sommeren. Den er lavet i fin acryl/polyester blanding der er varm og blød som cashmere. 
KØB NU - KUN 279 kr
Oral B 8 tandbørstehoveder

Oral B 8 tandbørstehoveder - KUN 89 kr


FØR 179 kr
Hold hygiejnen i top, og skift regelmæssigt din tandbørste ud. Har du en elektrisk tandbørste, skal du skifte hovedet ud regelmæssigt, så du ikke går og gemmer på bakterierne.

Børstehovederne passer til alle Oral-B og Braun el-tandbørster, og der medfølger forskelligt farvede ringe, så alle i familien kan kende forskel på tandbørsterne. 

  • 8 Tandbørstehoveder
  • Forskellig farve
KØB NU - KUN 89 kr
Skøn canvas weekendtaske

Stor weekendtaske i canvas SPAR 2100 kr


FØR 2499 kr
Mange af vores kunder har efterspurgt en god pris på en weekendtaske - det har vi så arbejdet på at finde. Nu er den her!

Perfekt til weekendturen, skiferien eller måske bare til hverdagen. Den har skulderstrop og udvendig lomme.

KØB NU - KUN 399 kr
Elektrisk fodfil

Elektrisk fodfil - KUN 129 kr


FØR: 299 kr
Det er altid dejlig at have bløde fødder. Har du ikke allerede en elektrisk fodfil, kan vi kun anbefale den. Fodfilen exfolierer blidt og fjerner hård hud. Nem at bruge og nem at rengøre.

 
KØB NU - KUN 129 kr
Smart alkotester

Smart alkotester - KUN 149 kr


FØR: 299 kr
Er du altid i stand til at køre lovligt dagen derpå? Eller har du svært ved at vurdere, om du kan køre hjem efter en fest? Bliv sikker med dagens lille og handy alkometer. Tjek, hvor meget du har fået inden for vesten, kør forsvarligt og tænk på andre end dig selv i trafikken!
KØB NU - KUN 149 kr
Klassisk herrepung i læder

Klassisk herrepung i læder - KUN 199 kr


FØR: 349 kr
Få en bedre søvn uden snorken med et antisnorke armbånd. Armbåndet sender et helt smertefrit elektrisk signal til brugeren, når snorkelyden overstiger 65 dB.

Musklerne fornemmer den elektriske strøm, og kroppen justerer automatisk sovestilling så vejret kan trækkes bedre - uden selv at vågne.
KØB NU - KUN 199 kr
Copyright © 2017 Sport Eclipse OU DealsXO. com, All rights reserved.
Du modtager vores gode tilbud og rabatter da du har tilmeldt dig vores service på en af vores tilbudssider på internette.

Our mailing address is:
Sport Eclipse OU
Tatarisk 8 / Sakala 22-17A , Harry Maakond Estonia
Tallinn 10141
Estonia

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp