Spil på alle dine strenge

Rettelse:
Tidspunkt for torsdagens koncert

Det indsneg sig desværre en trykfejl i den tidligere mail. Torsdagens koncert i Store Sal starter naturligvis kl. 19.30 som sædvanligt. Det står korrekt på billetterne.

Kom til genåbningskoncert på torsdag

Det viste sig en umulig opgave at tilpasse adgangskrav for foyeren ud for Symfonisk Sal til antallet af pladser i salen inden på torsdag, så vi har flyttet denne uges koncert til Store Sal, så flest muligt kan opleve live klassisk musik i Aarhus igen. Og der er stadig billetter til dag, men husk at være opmærksom på de gældende restriktioner (mere om dem nedenfor), før du køber billet.

Gourmetmusik

Lyt dig mæt i smukt anrettede overflødighedshorn af musikalske godbidder. Det er trestjernet kokkekunst til øret – og ren guf til mavefornemmelsen.

PROGRAM

Saint-Saëns: Danse macabre
Dukas: Troldmandens lærling 
Bizet: Farandole fra L’Arlésienne Suite nr. 2 
Gershwin: Rhapsody in Blue 
Williams: Schindlers liste 
Bizet: Ouverture til Carmen 

Torsdag 6. maj 2021 kl. 19.30
Store Sal, Musikhuset Aarhus

Varighed i alt: ca. 60 minutter

 

Coronapas og vigtig information vedrørende koncerten

ÆNDRET SAL OG INDGANG
Da foyeren udenfor Symfonisk Sal er for smal til at overholde de gældende forsamlingsrestriktioner er koncerten 6. maj flyttet til Store Sal.

Hovedindgangen ved Musikhusparken skal derfor benyttes. Der er ikke adgang fra P-kælder eller mulighed for gennemgang i huset.

CORONAPAS
Adgang til Musikhuset gives kun ved fremvisning af gyldigt Coronapas. Husk at medbringe en udskrift af Coronapasset eller have sikret dig, at du kan tilgå passet på din telefon. Det kan være som screenshot eller via MinSundhed. Musikhuset kan ikke give dispensation, hvis du har glemt Coronapasset, ikke kan tilgå det digitalt eller hvis dit Coronapas er udløbet, fordi testresultaterne er blevet for gamle. Husk også at medbringe legitimation i form af kørekort, pas eller sygesikringsbevis. Musikhuset kan ikke hjælpe med at tilgå eller printe Coronapas.

KOM I GOD TID
Der er kaldt ekstra personale ind til at håndtere check af Coronapas og billetter, men vi må alle forberede os på, at adgang til koncertsalene i Musikhuset kommer til at tage længere tid end vanligt. Kom derfor i god tid, så koncerten kan starte på det planlagte tidspunkt. Vær opmærksom på, at der kun er indgang til Musikhuset via Foyeren.

MAD OG DRIKKE
Det er igen muligt at spise hos Maestro Brasserie & Cocktails på 1. sal i Musikhusets Foyer. Har du bestilt bord eller købt en menu sammen med billetten skal du fra caféen i Foyeren op af trapperne til Maestro på 1 sal. Har du ikke fået bestilt din Musikmenu, kan du gøre det her.

Det er muligt at købe snacks og drikkevarer i caféen ved ankomst. Baren i caféen vil være åben 1 time før koncerten. Vi anbefaler, at publikum herefter går direkte i salen.

INGEN PAUSE
Koncerten torsdag den 6. maj gennemføres uden pause. Koncertens varighed er ca. 60 minutter i alt.

DIRIGENTUDSKIFTNING
De komplicerede forhold omkring ind- og udrejse i øjeblikket betyder desværre, at chefdirigent Marc Soustrot ikke har været i stand til at deltage i genåbningskoncerten. Heldigvis har den fremragende danske dirigent Christian Kluxen kunne springe til, så koncerten stadig kan gennemføres med fest og farver.

Køb billet til tapaskoncerten
Download koncertprogrammet (pdf)

SÆSON 2021-22

Vigtige datoer

  • 18. maj 2021 kl. 12: Salg og gentegning af abonnement og partoutkort åbnes
  • 25. maj 2021 kl. 12: Løssalget åbnes
  • 12. juni 2021 inden kl. 16: Sidste mulighed for gentegning af partoutkort fra året før*

*partoutkunder vil blive kontaktet direkte på mail eller telefon omkring gentegning i den kommende uge.

NB! Der kan stadig komme restriktioner og forbehold omkring det fysiske billetsalg, som gør sig gældende også i 2021. Vi vil løbende opdatere jer via nyhedsbrevet her.

Ift. starten på abonnementssalget har vi sat en forsigtighedsgrænse på 400 publikummer til alle koncerter, som sættes i salg 18. maj og fremefter. Vi regner til fulde med at kunne åbne for alle sæder i den kommende sæson, men før der er større sikkerhed omkring udfaldet af genåbningen og vaccinationsindsatsen i Danmark, opererer vi med et forsigtighedsprincip, så vi ikke skal aflyse og refundere en masse billetter efter sommerferien. Man vil derfor kunne opleve at enkelte koncerter hurtigt melder udsolgt på grund af den midlertidige grænse på de 400 billetter pr. koncert.

 

Hent det nye sæsonprogram
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2021 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.