Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Aurum Essentia, de fiets van Alberto Contador en Ivan Basso.
Fiets
Review: Aurum Essentia, Basso en Contador hebben goud in handen

Léon van Bon noemde de high-end Aurum Magma vorig jaar een van de beste fietsen die hij ooit testte. Is de betaalbaardere Magma Essentia net zo goed? Je leest het in de review op onze site. 

Fiets
Weekdeal: Tour de France

Profiteer alleen deze week van extra hoge korting! Wil jij alles weten over materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden? Of wil jij alles weten over de internationale wielersport? Probeer nu 3 nummers Fiets Magazine en/of Procycling voor maar €15 (stopt automatisch).

Fiets
Op welk zomers fietsevenement sta jij aan de start?

Ben je nog op zoek naar een fietsuitdaging? We hebben een mooi aantal zomerse fietsevenementen geselecteerd in binnen- en buitenland, variërend van race, gravel tot MTB. Laat je inspireren, trommel je fietsvrienden op en sta aan de start!

Fiets
De dag waarop alles klopte voor Rob Harmeling

In 1992 boekte Rob Harmeling de mooiste zege uit zijn carrière. In de straten van Bordeaux reed hij naar etappewinst in de Tour de France. Met Fiets blikt de inmiddels 58-jarige ploegleider van TDT-Unibet terug op die memorabele dag.

Advertorial
Fiets
Panoramisch zicht op sterkte

Haal het maximale uit je sportbril! Laat je ogen kosteloos opmeten bij Mijnsportbrilshop, ontvang gratis advies en ga naar huis met een complete custom made Swisseye bril met panoramisch zicht dankzij de nieuwste Maximus techniek.

Fiets
Landelijk vignet de oplossing?

Het Nederlandse mountainbiken floreert, met een groot aantal beoefenaars én een groot aantal mooie parcoursen, maar sommige routes hebben het toch lastig. Een landelijk vignet kan de oplossing zijn, denkt routebouwer Patrick Jansen.

Fiets
De Wilier van Mark Cavendish

Oude rot Mark Cavendish trekt zijn sprintjes dit seizoen op de jongste versie van de Wilier Filante SLR. Opvallendste kenmerken? Hij is lekker licht, snel, best comfortabel en nog mooi ook. Levert het Cav ook zijn 35ste recordzege op?

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden