In deze nieuwsbrief lees je alles over de Giant XTC Advanced SL 29 1, een interview met sprinttalent Bas van der Kooij en veel meer!
Fiets
Review: Giant XTC Advanced SL 29 1

Na de remake van de Cannondale F-SI in 2018 en een gloednieuwe Specialized Epic in 2019 is het nu de beurt aan Giant om zijn XTC te herzien. Moderne geometrie, een lager gewicht en vooral nog eenvoudiger. Een fiets voor iedereen, voor elk niveau. We namen hem mee het veld in voor een rijtest.

Fiets
Ambitieus en talentvolle sprinter
Interview met Bas van der Kooij

Bas van der Kooij (24) maakte vorig jaar naam bij het grote publiek door als derde te eindigen op het NK wegwielrennen. Afgelopen winter maakte Van der Kooij de overstap naar BEAT en wordt de sprinter sindsdien begeleid door niemand minder dan Theo Bos. Wij spraken met hem over zijn toekomstplannen.

Fiets
Helemaal op maat gemaakt
Getest: een helm van Hexr

Het dragen van een helm doe je voor je eigen veiligheid. Bij het aanschaffen van een fietshelm is het voor veel mensen echter vooral belangrijk dat-ie niet al te duur is en er een beetje goed uitziet. Hexr maakt helmen die door middel van een tablet met camera helemaal op jouw maat gemaakt worden.

Fiets
Alles ademt 1968
Review: Jan Janssen Blade Disc

Wie de vestiging van Jan Janssen in Hoogerheide binnen stapt, gaat acuut terug in de tijd. Alles ademt er 1968, het jaar dat de naamgever de Tour de France won. Zelfs op de nummerplaat van de auto van Jans auto staat fier: ‘Tour 68’. Wij hebben de Blade Disc van Jan Janssen getest!

Fiets
Fietsroutes en -navigatie
Komoot nu ook in het Nederlands

Komoot, het handige platform voor fietsroutes en -navigatie is vanaf vandaag ook beschikbaar in het Nederlands. Komoot staat vooral bekend om de mogelijkheden die het biedt op het vlak van routes plannen en navigatie. De handige software is beschikbaar als app op Android en iOS smartphones, of in de webbrowser.

Fiets
Doe mee met de lead-out
Win een POC-helm!

In de lead-out van deze maand maak je kans op één van de vijf POC Ventral Air Spin helmen. Ga jij het voorjaar van start met een nieuwe helm? Wees er snel bij, want de actie loopt nog zes dagen!

Fiets
Ad: Hier moet je op letten bij de aanschaf van de juiste fietsendrager

De kille wintermaanden zijn voorbij en we zien de zon steeds vaker tevoorschijn komen. Tijd om de fiets uit de schuur te halen en eropuit te trekken. Via Startpagina.nl vind je de mooiste fietsroutes van Nederland. En dat komt goed uit, want dat standaard rondje in de buurt kennen we inmiddels wel. Soms moet je alleen wel een stukje rijden met de auto om bij het startpunt van een mooie route te komen. En daarvoor is een goede fietsendrager van groot belang. Startpagina.nl heeft alvast een mooi aanbod verzameld. Maar waar moet je nou op letten bij het aanschaffen van een goede fietsendrager?

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer