Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Spaanse aeroracer

Review Orbea Orca

Het aerodynamische karakter van deze Orbea Orca Aero M20 Team is direct zichtbaar. Vooral dankzij de indrukwekkende staande aero buis met uitsparing voor het achterwiel, de laag aangezette achtervork en de platte zadelpen. Het frame weegt respectievelijk 1130/400 gram, compleet 8,15 kilo. Torsiestijfheid 122 Nm, bracketstijfheid 46. De Orca Aero M20 is er in 47 t/m 60.

 

Fiets

Eerste indruk

Fox Stepcast 34 voorvork

Fox heeft een prachtige nieuwe vork op de markt gebracht. De langverwachte combinatie tussen de sublieme werking en het lichte gewicht van de 32 Stepcast in combinatie met de 34 millimeter binnenpoten van hun trailvork. De ultieme XC vork waar we op zaten te wachten is daar. Stijf, soepel, licht en massa’s instelmogelijkheden. We reden er een dag mee in de bergen om het verschil te proberen.

Fiets

Een goed gesmeerde ketting

Ontvang een gratis flesje Boeshield T-9 bij Fiets!

De ketting is één van de meest essentiële onderdelen van je racefiets. Een piepende of krakende ketting kan dan ook een grote irritatiefactor zijn voor jou en je medefietsers.

Met Boeshield T-9 kettingolie zorg je ervoor dat jij weer met een frisse ketting op pad gaat. Je ontvangt nu een flesje (t.w.v. €15,95) bij 6 nummers Fiets voor slechts €28,50!

Fiets

Downhillen op je telefoon

Bike Unchained 2

Prutweer? Even een kwartiertje niets te doen? Pak je telefoon en installeer Bike Unchained 2. Een game waarin je tegen anderen strijd in het downhillen of slope stylen.

Tijdens het spelen verdien je upgrades waarmee je je fiets beter kunt maken of je skills kunt verbeteren. De game komt van Red Bull Media House en is een verbeterde versie van de eerste uitgave die al door miljoenen werd gespeeld. De nieuwe game is van de grond af opnieuw gemaakt. In samenwerking met cracks uit de echte mtb scene. Bijvoorbeeld Matti Lehikoinen, de Finse Downhill legende.

Fiets

Icon Livigno

Eline Koers wint Extreme Triathlon

De Nederlandse Eline Koers (30) heeft de loodzware Icon Livigno Extreme Triathlon in Italië gewonnen. Na 16 uur en 56 minuten wist zij als eerste vrouw over de finish te komen. 

Deze triathlon bestaat uit 3800 meter zwemmen in het 15 graden koude water van het Lago Gallo. Daarna 195 kilometer fietsen met 5000 hoogtemeters in de Italiaanse en Zwitserse Alpen. De route loopt over de Forcola pas (2315 meter), de Bernina pas (2323 meter) en de beroemde Stelvio pas (2757 meter). Tot slot is er de marathon met een finish op bijna 3000m hoogte!

Fiets

Advertorial

It's in the stars!

Nog steeds verkrijgbaar via onze kledingpartner La Machine: het unieke Fiets t-shirt 'It's in the stars'. 

Zowel voor mannen als vrouwen, 100% organic cotton en alleen hier verkrijgbaar.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer