Fiets - nieuwsbrief week 25 - 2018
Fiets

Review: Sensa Badia SL

Sensa was jaren het merk van de hardtails, maar daar is sinds kort verandering in gekomen. Met de toevoeging van de Badia SL aan het assortiment begeeft Sensa zich nu ook op de markt van volledig geveerde fietsen. Een snelle racefully met 100 millimeter veerweg moet ervoor zorgen dat Sensa de aansluiting met de concurrentie niet verliest.

Fiets

Innovatieve sportvoeding

Wolvenberg Enervit

Begin augustus daalt het IRON MAN circus weer neer in het hart van Maastricht voor één van de mooiste wedstrijden van de reeks. Enervit sport is partner van de IRON MAN European Series en voorziet alle atleten tijdens de verschillende wedstrijden van de nodige energie, met licht verteerbare competition bars, energy gels en isotone sportdrank boordevol koolhydraten.

Fiets

Ultieme toertocht

Raid de Pénitents

Het is september 2017 als Fiets-redacteur Rob de dikste rode stift uit de kast tevoorschijn haalt om 27 mei 2018 te omcirkelen. Op die dag wordt namelijk de allermooiste mountainbike toertocht van België georganiseerd. Zo mooi, zo kleinschalig en zo goed georganiseerd vind je ze nergens anders. En ditmaal voor het eerst niet in een rondje, maar als rit in lijn: de Raid de Pénitents.

Inclusief Grand Départ Special

In de nieuwe editie van Fiets


Vanaf nu extra dik: 16 pagina's over profwielrennen en wat we ervan kunnen leren, powered by zusterblad Procycling


En verder:
• Zes volwaardige racers van rond de 1000 euro
• 2019 begint vroeg: onze MTB-redacteur rent nu al van hot naar her om alle introducties van nieuwe fietsen bij te wonen

Fiets
Fiets

Van Maastricht naar Monschau

Servatius Bikepacking Challenge

Hoe extremer de tocht, hoe mooier de verhalen. Tegenwoordig kom je niet meer weg met een tochtje van honderd kilometer wanneer je wilt pochen bij je maatjes. Ultra-events en meerdaagse tochten schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoe lastiger, hoe beter. Dat je ook een schitterend weekend kunt beleven wanneer je niet iedere dag tot aan je enkels wordt afgebroken, herontdekten we tijdens de eerste editie van de Servatius Bikepacking Challenge. Laagdrempelig bikepacken waarbij plezier absoluut op nummer één staat.

Fiets

Hebben, hebben, hebben!

Review: Ere Omnia

Vroeger was het eenvoudig. Als je een goede band zocht, kocht je een stel Michelin- of Continental-bandjes. Ging je koersen, dan plakte je Vittoria-tubes op je velg. Voor de training? Dat maakte niet uit. Als het maar heel bleef. Dat laatste is tegenwoordig een veel kleiner probleem. Banden zijn zoveel beter geworden. Dus als je lek rijdt heb je A. pech of B. rijd je met versleten exemplaren. Je hebt anno 2018 heel veel keuze. En er zijn veel nieuwkomers, zoals Ere.

Fiets

De Dogma van Froome

Op bezoek bij Pinarello in Treviso

Tijdens een bliksembezoek aan de regio Alta Badia mocht Fiets-redacteur Edwin even kort op visite in de Pinarello-fabriek in Treviso. Fausto Pinarello heette hem welkom. Hij is de grote baas, in navolging van zijn vader Giovanni, die het legendarische merk startte in 1952.

Fiets

Bekendmaking shortlist

Gedeeld kopmanschap bij Movistar

De Tour de France begint op 7 juli. Movistar doet mee met niet minder dan drie kopmannen! Valverde, Quintana en Landa mogen allemaal een gooi doen naar een plek op het podium. Afhankelijk van hoe de mannen er voor staan na een paar dagen koers kan Unzue, de ploegleider, er alsnog voor kiezen op 1 of 2 kaarten te gokken in de rest van de Tour.

Fiets

Heb je een moment?

Ontvang een gratis Tacx Momentsleutel!

De momentsleutel zou een vast element in de gereedschapskist van iedere wielrenner moeten zijn! Je krijgt er nu een van Tacx ter waarde van €95 bij een jaarabonnement op Fiets. In totaal ontvang je 12 nummers Fiets, 2 specials en een gratis Tacx momentsleutel voor slechts €95!

Fiets

Win kaarten

Film Time Trial

Hij is al een tijdje gestopt, maar toch blijft David Millar een interessant fenomeen. Na zijn dopingschorsing werd hij zo’n beetje de meest transparante renner van het peloton. Dat leidde onder meer tot de documentaire Time Trial, die in diverse bioscopen te zien is. Interessant als je wilt weten hoe Millar is en hoe hij zich al een maniak kon voorbereiden op een tijdrit.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer