Hey John!

Welkom bij een gloednieuwe nieuwsbrief van Android Planet! 👋

Afgelopen week zijn we bezig geweest met de gloednieuwe Pixel Watch 3 van Google en ook hebben we de Nothing Phone (2a) Plus bekeken. Check dus zeker onze reviews!

We leggen je nog een keer uit wat een apk-bestand precies is en of het wel veilig is om zo'n installatiebestand te downloaden en installeren. Een handige functie van de Google TV Streamer komt trouwens ook naar oudere Chromecasts en wij leggen uit hoe dat zit.

Gebruik jij Google Wallet en heb je daarin meerdere betaalpassen toegevoegd? In een handig tipje leggen we uit hoe je een bepaalde pas als standaard aanvinkt. Dat en nog veel meer vind je in deze nieuwsbrief van jouw favoriete website: Android Planet!

Veel leesplezier en tot volgende week!
 

Nothing Phone (2a) Plus review: nauwelijks beter, wel duurder

Met de Phone (2a) Plus brengt Nothing een iets betere versie van zijn budgetsmartphone uit, maar de veranderingen zijn wel erg klein. Lees meer in deze beknopte review.

Lees verder

Zo veilig is het downloaden van een apk-bestand

Wil je app(-update) hebben die niet beschikbaar is? Dan kun je hiervoor handmatig een apk-bestand downloaden, maar is dat wel veilig? Tijd voor een uitleg.

Lees verder

SkyShowtime komt met Premium-abonnement voor 4K-kwaliteit

Streamingdienst SkyShowtime komt met een nieuw abonnement, waardoor het (eindelijk) mogelijk wordt om films en series in 4K-kwaliteit te kijken. Premium is wel een stukje duurder.

Lees verder

Google Pixel Watch 3 review: drie keer is (niet echt) scheepsrecht

Google zet met de Pixel Watch 3 een slim horloge neer dat van buiten vrijwel identiek lijkt aan zijn voorganger, dus weet ‘ie ons nog te verrassen? Dat lees je in deze review.

Lees verder

Zo stel je een standaard betaalpas in bij Google Wallet

Google Wallet is dé digitale plek voor je betaalpassen, creditcards, toegangstickets en meer. Betalen doe je makkelijk met een digitale betaalpas, maar hoe zit dat precies als je meerdere rekeningen hebt en hoe stel je een standaardpas in?

Lees verder

Deze nieuwe TV Streamer-functie komt naar je oudere Chromecast

De Google TV Streamer beschikt over toffe AI-functies. Eén daarvan is nu beschikbaar op oudere Chromecasts met Google TV. Lees het hier.

Lees verder

Uitgelicht

Energiebespaar dagen bij tink: tot 65% korting op tado, Eufy en meer (ADV)
Rechter dwingt Google om Android te veranderen: dit moet je weten
Op zoek naar een nieuwe smartphone? Check dan direct even onze grote Android-prijsvergelijker voor het (sim only) abonnement en (losse) toestel die het beste bij je passen!
Dat was 'm weer! Tot volgende week!


Wouter Nijsen
Redacteur Android Planet
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Android?

Download de AndroidPlanet.nl app!

Wat vind je van Android Planet? We horen heel graag je feedback.

   
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Android Planet
Pas hier je mailvoorkeuren aan of meld jezelf direct af.

Androidplanet.nl is onderdeel van
BigSpark B.V.
Jonkerbosplein 52
Nijmegen, 6534 AB
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2024 BigSpark B.V.