Het septembernummer ligt nu in de winkels.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

COVER

Rich Froning, de grootvader van CrossFit, is nog steeds niet uitgespeeld

Rich Froning (33) won vier keer de CrossFit Games. Hoewel de sport in korte tijd flink veranderde, blijft Froning trouw elke dag z’n WOD’s (workout of the day) doen, in de hoop dit jaar het podium te beklimmen met z’n team Mayhem Freedom. Lees er alles over in het hagelnieuwe septembernummer.

 
 
Men's Health
 

RECEPTEN

Recept: Eiwitrijke ijskoffie met whey-poeder

IJskoffie met whey is een verkoelend drankje waarmee je smaakpapillen een plezier doet, je eiwitinname opkrikt en jezelf van een lekkere cafeïneboost voorziet. Dat klinkt als een prima combinatie, toch? Precies. Zo maak je 'm.

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Ben jij wel gebouwd om te deadliften?

De deadlift is, bij correcte uitvoering, misschien wel de beste oefening die fitness kent. Het spreekt elke spier in je lichaam aan en is vaak het eenzame hoogtepunt van je lijst Persoonlijke Records, door het grote gewicht dat je met een deadlift kunt tillen. Maar er bestaat een kans dat de deadlift niet gemaakt is voor jou, of beter gezegd: jij bent niet gemaakt voor de deadlift.

 
 
Men's Health
 

LIFESTYLE

15 foto's uit de jonge jaren van Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger is verreweg de bekendste bodybuilder aller tijden. Daarom is het extra leuk om een aantal onbekende beelden uit zijn jonge jaren te zien. Dit zijn de 15 mooiste die we konden vinden - van baby tot Terminator.

 
 
Men's Health
 

AFVALLEN

Die kilo's op de weegschaal doen er niet toe

Stap van de weegschaal af en berg hem ver buiten zicht op. Dat ding is niet gemaakt om progressie te boeken, maar om je frustraties op te leveren. Dit is waarom.