Ser denne mail mærkelig ud? Klik her for browser version!

 

Ridehestens Nyhedsbrev

Jeg glæder mig i denne tid… julen står for døren, og i magasinet Ridehesten har vi spurgt flere kendte fra hesteverdenen, hvad de ønsker sig til jul. Det er der kommet mange sjove og tankevækkende svar på.
Ridehestens redaktion ønsker alle vores læsere, samarbejdspartnere, annoncører og venner af huset en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Det starter med en tradition

I 1401 rides de første jagter i Dyrehaven, men Hubertusjagten i Sportsrideklubbens regi, som vi kender den i dag, har været redet siden 1905. Ridehesten var, også traditionen tro, til Hubertusjagt i Dyrehaven den første søndag i november, og magasinet indledes med en flot illustreret artikel fra den, noget våde, dag.

 

Står hesten stille eller i parade?

I berider Maria Anita Andersens populære træningsserie kan man i decembernummeret af Ridehesten læse om paraden. Der er dog forskel på, om hesten blot står stille eller den står i en parade som beskrevet i fordringerne til dressur. At stå stille er forudsætningen for det, der med uddannelse bliver en parade, men også i denne træning gælder det om at læse hesten godt.

 

Luftvejsproblemer

Mange hesteejere kan nikke genkendende til, at deres hest hiver i tøjlen og hoster et par gange i de første travrunder på ridebanen, herefter er det væk, og hesten fungerer i øvrigt som normalt. Dette er oftest ikke astma, men bare støvgener fra ridehusbunden, som hesten hoster væk. De få host skal alligevel gerne få hesteejeren til at være opmærksom på, om der er for meget støv i hestens omgivelser, både under ridning, men også i hestens omgivelser generelt.

Derfor kan man i magasinet læse flere artikler, som har fokus på hestens luftveje. Hvad betyder luftvejsproblemer for hestens fremtid – og for køb, salg og forsikring?

 

Succes på pony i hesteklasser

Med årsskiftet er der mange ponyryttere, som falder for aldersgrænsen og derfor må sige farvel til en elsket pony. Det valgte 19-årige Emilie Wibeck-Nilsson ikke at gøre. Nu starter hun og ponyen dressurstævner mod de store heste – med succes. Hun opfordrer andre ponyryttere til at overveje at give hesteklasserne en chance i stedet for at sælge. 

 

Hvor kan du møde Ridehestens fotografer?

I december måned kan Ridehestens fotografer endnu engang findes rundt omkring i Danmark ved nogle af weekendernes stævner. Så drømmer du om at få taget professionelle og unikke billeder af dig og din hest i aktion til stævne, så tjek denne kalenderoversigt, der giver dig et indblik i, om fotograferne er til stede ved netop dit stævne:

  • … 2-4/12 Baltic Cup finale, Vilhelmsborg
  • … 4/12 ECCO Cup finaler, Middelfart Ridecenter
  • … 7-11/12 LånLet Christmas Show, Vilhelmsborg
  • … 10/12 C-stævne i dressur, Glostrup Ridecenter
  • … 11/12 Jysk Mesterskab dressur, Sportsrideklubben Aalborg
  • … 11/12 DV Forbesigtigelse, Vallensbæk
  • … 14/12 DV Forbesigtigelse, Vilhelmsborg

 

 

Vidste du at...

  • … nok tror vi, det er nok at klappe hesten på halsen for veludført arbejde, men i virkeligheden er et hestebolsje eller sukker langt mere effektivt i læringsprocessen.
  • … pararytteren Lonnie Guldfrø er blevet ramt af 12 blodpropper, da vi sidste gang portrætterede hende i magasinet, nu er hun ramt af endnu en blodprop og den slog endnu hårdere.
  • … Firkløverets Springakademi formidler samarbejde mellem Dansk Varmblods springavlere og akademiets ryttere – og det med succes.
  • … Dansk Ride forbund fylder 100 år i 2017, og i den forbindelse udgives en jubilæumsbog på omkring 450 sider.
  • … Blue Hors Dressurfestival blev afholdt for fjerde gang, og i år med international status, men det var de danske ryttere, som snuppede sejrene.
  • … gaffelbåndsskader er frygtet blandt mange hesteejere, men hvorfor er det lige det sker, hvordan behandles det og hvordan kommer hesten bedst muligt tilbage til det tidligere niveau?

Bliv klogere på dette og meget mere i det nye nummer af magasinet Ridehesten.

 

 

Vind med magasinet Ridehesten

Som abonnent på magasinet Ridehesten (abonnent samt medlem af Dansk Varmblod eller Sportsrideklubben) kan du deltage i en konkurrence, hvor vi udlover to billetter til fredag aftens gallashow til Dansk Varmblods Hingstekåring og -show i MCH Messecenter Herning fra den 8.-12. marts 2017.

Du skal svare på følgende spørgsmål:

Hvem er det, som giver specialclinic torsdag aften under Dansk Varmblods Hingstekåring?
Er det...

  1. … Dorothee Schneider?
  2. … Hubertus Schmidt?
  3. … Hasse Hoffmann?

Du kan få hjælp til at besvare spørgsmålet ved at læse artiklen om Dansk Varmblods Hingstekåring i magasinet Ridehestens decembernummer.

Du skal maile dit svar til: info@ridehesten.com – husk at skrive dit navn og adresse samt telefonnummer i mailen.

 

Nyhedsbrev #12

d. 2. DECEMBER 2016

Tegn abonnement

Klik her for at få mere info om magasinet og tegne abonnement.

RIDEHESTEN.COM

  • Dagligt masser af nyheder
  • Over 2 mio. fotos
  • Køb og salg af heste
  • Web-tv
  • Blog
  • Markedsplads
  • Og meget mere...

For annoncører

Annoncér i vores magasiner eller på vores online portaler

KØB OG SALG AF HESTE

Se aktuelle salgsheste eller sæt din egen hest til salg online

Vi tilbyder også

Kontakt os

Mediehuset Wiegaarden
Blåkildevej 15
Postbox 315
9500 Hobro

Tlf: +45 98 51 20 66
Fax: +45 98 51 20 06

Kalender

Følg med i hvad der sker, i Ridehestens kalender.

Besøg os på

 
trackerImg