Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Ridley Falcn RS, speciaal door ons getest.
Fiets
Ridley Falcn RS, een vliegensvlugge allround racefiets

Valken speuren vanuit de hoogte naar een prooi, om die vervolgens pijlsnel te grazen te nemen. Dat past mooi bij onze nieuwe fiets, dachten ze bij Ridley. Want die is goed als het omhoog loopt, en ook nog eens snel. Dus noemden ze hun ‘aero-klimfiets’ Falcn. Is dit terecht, of toch vooral een mooi verkooppraatje? Wij zochten het uit.

Fiets
Hoe kan een klein fietsenmerk opboksen tegen de gevestigde orde?

Misschien sta je er nooit bij stil, maar in eigen land hebben we een flinke fietsenbranche. Bijzondere ondernemingen van klein tot groot met sportieve passie voor de fiets. Daarom vonden wij het de hoogste tijd voor een nieuwe serie: de fietsenbranche aan het woord. Voor deel 2 gingen we op bezoek bij Apex Bikes. Luister nu!

Fiets
Pedalen Time vernieuwd

Time is een grote speler op de fietspedalen markt. Voor ieder type sportieve fiets hebben ze wel een geschikt pedaal in de collectie en dan ook nog eens in diverse prijsklassen. Die grote collectie is flink onder handen genomen. Tijd om het nieuwe XPRO 12 SL racepedaal aan je voor te stellen en de rest van de collectie op een rij te zetten.

Fiets
Nieuw: Zipp Super-9 Disc

Ze zijn lekker bezig bij SRAM. De familie breidt zich steeds verder uit en de merken die ze hebben zijn ook nog eens behoorlijk innovatief bezig. Zo hoort Time, die net prachtige nieuwe XPRO pedalen introduceerde, bij SRAM, maar ook Zipp is onderdeel van de familie. En Zipp laat nu hun nieuwe Super-9 Disc wiel los op de wereld.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden