Riksja Travel reisnieuws januari 2012

7 years ago


Text only:

Gun je jezelf dit jaar een mooie reis, dan draagt die vast bij aan jouw happy new year.
Hier vind je de online versie.
Om Riksja Reisnieuws in je inbox te ontvangen raden we aan om
reisnieuws@riksjatravel.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist.
Oh, what a wonderful world

Louis Armstrong zei het al: de wereld is prachtig en heeft zoveel te bieden. Door te reizen krijg je energie en zie je het leven van een zonnige kant. Gun je jezelf dit jaar een mooie reis, dan draagt die vast bij aan jouw happy new year.
Namens iedereen van Riksja Travel een gelukkig, energiek 2012 gewenst! 


Even op een eiland leven
Vaar langs lagunes, snorkelbaaien en rotspartijen naar tropische eilanden in Thailand. Tussen de eilanden gaan publieke ferries, maar wij kiezen juist voor een houten zeilboot. Zo vaar je tijdens onze nieuwe bouwsteen Eilandhoppen aan de oostkust met een gevoel van avontuur en expeditie. Van een levendig eiland met Thaise restaurants op een breed strand, naar een eiland met verscholen baaien vol palmbomen.
 
Het Thaise eilandleven wacht hier op jou.
 
Durf te dromen: Costa Rica
Tropische stranden, groene jungle of sfeervolle ecolodges; in Costa Rica ben je omgeven door weelderige natuur. Wij zijn er net weer geweest en hebben nieuwe belevenissen gevonden. Zo kun je nu in een kano over smalle junglerivieren glijden, of met een ananasboer de akker op. Voor koloniale cultuur en bountyeilanden combineer je Costa Rica dan nog met buurland Nicaragua of Panama, landen die steeds meer reizigers weten te vinden. Samen vormen ze een Midden-Amerika droomreis.
 
Met een reisspecialist van Costa Rica online overleg je welke ervaringen jij wilt.
 
Amerika versus Canada
Anders dan een Dakar rally, is een roadtrip Canada of Amerika avontuurlijk én ontspannen tegelijk. De beleving in deze landen is wel heel verschillend: in Canada rijd je vooral door spectaculaire natuur. Je wandelt door oerbos, kanoot over een spiegelmeer of vaart tussen walvissen. In Amerika cruise je afwisselend van de relaxte Californische kust over de ruige route 66, via de Grand Canyon naar Vegas voor pokerles. Aan jou de keus.
 
Stel zelf een roadtrip samen op Canada online of Amerika online.
 
Reizigers Wart en Vera in Zuid-Afrika
Riksja heeft Wart en Vera gevraagd een nieuwe excursie uit te proberen in Zuid-Afrika, bij de Swazi stam. Ze mailden: "We gingen met een Swazi naar de lokale markt. Hij vertelde hoe producten bereid worden en we proefden vruchten, noten en een drankje uit een grote emmer. Daarna liepen we door zijn dorp, bezochten het schooltje en het 'museum' en lunchten bij een familie, op de grond. We kregen absoluut een goed beeld hoe de Swazi leven."
 
Met Zuid-Afrika online ga je wildlife zoeken, maar ook naar een lokale Afrikaanse stam.
 
Reisspecialist Leonie in Nieuw Zeeland
In november was het eindelijk zover; mijn droomreis naar Nieuw Zeeland! Ik wandelde door valleien en bossen, over gouden stranden en langs fjorden en fluorescerende zwavelmeren. De Tongariro Crossing op het Noordereiland maakte het allermeeste indruk. Na een pittige trekking stond ik aan de rand van een vulkaankrater, uitkijkend over azuurblauwe meren en besneeuwde bergtoppen.
 
Kies je eigen ontspannen wandeling of pittige trekking met Nieuw Zeeland online.
 
Voor op je prikbord
- Medewerkers van Riksja adviseren je dit weekend over onze reizen op de Beurs voor Bijzondere reizen in A' dam of volgende week op de Vakantiebeurs Utrecht.
- Het Rotterdam Film Festival (25 jan t/m 5 feb) toont films uit de hele wereld. Onze tips: Hidden Histories over de verborgen kanten van de Chinese samenleving. Of de intieme Argentijnse film Abrir puertas y ventanas.
 
 
 
Friendly faces in één wereld
Wie vriend wordt van Riksja op Facebook, krijgt niet alleen regelmatig tips over bijzondere bestemmingen, maar kan ook ervaringen met andere eigenwijze reizigers zien en delen. Post voor 11 februari een foto met je herinnering daarbij en wie weet zie jij je foto terug op één van onze reiswebsites, of in een volgende nieuwsbrief. De leukste inzending wint bovendien ook nog wat ...
 
 
 
Waar gaat jouw Riksja reis naartoe?
Kijk eens op één van onze websites:
Azië:
 
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië, Indonesië, Bali, China, Tibet, India, Nepal,
Bhutan, Sri Lanka
 
 
Afrika:
 
Marokko, Egypte, Jordanië, Zuid-Afrika, Namibië & Botswana, Kenia & Tanzania
 
 
Noord-Amerika:
Amerika, Canada
 
 
Latijns-Amerika:
Cuba, Mexico, Belize, Costa Rica, Peru & Bolivia, Brazilië, Argentinië & Chili, Ecuador, Suriname, Caribbean
 
 
Oceanië:
Australië, Nieuw-Zeeland
 
 
Europa:
Lapland, Griekenland, Spanje, PortugalItalië, IJsland
Of ver op reis met je kinderen: RiksjaKids.nl

Doordat we al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst. Riksja Reisnieuws verschijnt enkele keren per jaar. Gebruik het linkje 'Afmelden' hieronder als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en kies voor 'E-mailadres wijzigen' als je Riksja Reisnieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen.
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur doorCanadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019