Het laatste nieuws over hygiëne͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
EVMI
 
Hygiëne
 
 
Risico’s van verborgen ruimtes onder controle houden
 
In dit vijfde deel van de reeks ‘hygiënische ontwerpmaatregelen’ richt Hans van der Steen van HDN zich op de invloed van aan- en langsstromen, die een cruciale rol spelen bij het voorkomen van moeilijk te reinigen dode ruimtes in leidingsystemen en apparatuur.
 
Lees verder
 
                                     - Bedrijfsinformatie -
Meld je aan voor de cursus Listeria
 
Op 13 en 14 november organiseert Normec Foodcare in samenwerking met Wageningen Academy de cursus Listeria. Leer alles over risicomanagement, bemonstering, sequencing en verwantschapsanalyses. Zo kan jij gericht aan de slag met een oplossing als de infectie plaats vindt. Na de cursus ben je in staat om zelf een studie uit te voeren.
 
 
Lees meer over de cursus
‘Ik zie een enorme toegevoegde waarde van Good Manufacturing Practice’
 
Binnen de voedingsindustrie leeft Good Manufacturing Practice nog onvoldoende, maar sinds 2006 is het toch echt wetgeving die bedrijven ook veel voordelen kan bieden.
 
Lees verder
Steeds meer besmette zeevruchten
 
De EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) voorspelt dat zeevruchten als gevolg van de klimaatverandering vaker besmet zullen zijn met de bacterie Vibrio. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor onze gezondheid..
 
Lees verder
Normcommissie Horizontale voedingsmiddelenanalyse
 
NEN, het Nederlands Normalisatie Instituut, nodigt organisaties uit deel te nemen aan de normcommissie ‘Horizontale voedingsmiddelenanalyse’: analyses die betrekking hebben op de voedingsmiddelenbranche in de volle breedte.
 
Lees verder
 
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Hygiëne wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. 
 
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
EVMI
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2024 Alea Publishers
 
 
Mauris commodo massa tortor, u sit amet,consectetur adipisicing Nunc fermentum neque quam, sodales eleifend elit imperdiet vitae. Aliquam id euismod nulla. Suspendisse imperdiet, sem et sollicitudin egestas, urna nunc auctor massa, vulputate pharetra mi odio nec tortor. Ut ultricies massa viverra quis.