Personen in werkbak hijskraan: ‘Meer ongevallen’
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Riwal versnelt de digitale koers na Corona-uitbraak
(advertorial)
alt
Rijwerk onderdelen bestellen?
Verhoeven Rijwerk is met 60 jaar ervaring dé specialist op het gebied van rijwerk. Verhoeven levert de merken Berco en VemaTrack. Wil je advies? Ook dan staan we voor je klaar. Door de gratis rijwerkcheck (op locatie) weet je precies welke onderdelen versleten zijn.
VVT: ‘Nieuw Arbobesluit werkbakken leidt tot meer ongevallen’
Branchevereniging VVT (Vereniging Verticaal Transport) heeft grote bezwaren tegen wijziging van het Arbobesluit dat toeziet op de uitzondering om met behulp van werkbakken personen te mogen vervoeren in hijskranen.
Lees verder >
Gebrek aan vraag naar machines verontrust Europese materieelfabrikanten
De stemming onder Europese materieelfabrikanten als gevolg van de Corona-crisis is verder verslechterd. In de jongste enquête van CECE, het comité voor Europese bouwmaterieelfabrikanten, geeft meer dan de helft van de respondenten aan significant minder machines te produceren.
Lees verder >
VIDEO | Campagne #werkenindeinfra
Het beursteam van de Infra Relatiedagen is onder de noemer #werkenindeinfra een campagne begonnen om de infrasector op een positieve manier te presenteren. 'Wellicht wordt juist nu, in deze moeilijke tijd, des te meer duidelijk hoe onmisbaar en dienstbaar de infrasector altijd is', zegt Roos op’t Holt namens de Infra Relatiedagen.
Lees verder >
Cat lanceert zeven nieuwe minigravers
Caterpillar komt met zeven nieuwe graafmachines in de klasse van 6 tot 10 ton. Het gaat om de modellen 306, 307.5, 308, 308 VAB, 309, 309 VAB en 310. Deze zijn vanaf nu leverbaar in Nederland.
Lees verder >
Kobelco komt met nieuwe 15,8-tons rupsgraafmachine
Kobelco lanceert een gloednieuwe, 15-8-tons rupsgraafmachine: de SK130LC-11. Bij Kemp staat het eerste exemplaar van de machine al in de werkplaats om binnenkort te worden uitgeleverd.
Lees verder >
Volvo Trucks start productie weer langzaam op
De fabrieken van Volvo Trucks in Zweden en België, die sinds half maart waren gesloten, starten momenteel langzaam weer op.
Lees verder >
Fabrieken CNH Industrial hervatten geleidelijk productie
CNH Industrial, waartoe onder andere de merken Case, New Holland en Iveco behoren, heeft in tweederde van haar wereldwijde productielocaties het werk hervat. De fabrieken draaien echter nog niet op volle kracht. Het concern verwacht dat eind mei het overgrote deel van de fabrieken weer heropend zullen zijn.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright