Bekijk deze nieuwsbrief online
vrijdag 14 april 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
KPMG US zet vijf partners op straat
KPMG zet zes medewerkers op straat. Vijf partners, waaronder het hoofd van de Amerikaanse controlepraktijk, Scott Marcello, en een medewerker zijn op staande voet ontslagen.
Lees meer
 
 
RJ-Uiting 2017-4 ‘Ontwerp-richtlijn 220 Voorraden en ontwerp-richtlijn B4 Voorraden’
De Raad voor de Jaarverslaggeving (RJ) heeft RJ-Uiting 2017-4  ‘Ontwerp-richtlijn 220 Voorraden en ontwerp-richtlijn B4 Voorraden’ gepubliceerd.
Lees meer
 
Wie is de beste in Accountancyland? Advertorial

Dat ontdekken we via de Exact Cloud Award. Werk jij bij een vooruitstrevend kantoor? Nomineer jezelf dan nu!

Meedoen maakt jou al een winnaar. Je krijgt inzicht in je processen waardoor je handvatten voor verbetering ontdekt. De winnaar ontvangt publiciteit waar je niet tegenop kunt adverteren. Bovendien mag je met z’n vieren onder begeleiding een vliegtuig besturen.

Meld je gratis aan =>

 
‘Nederlandse pensioenen moeten nationale aangelegenheid blijven’
De eurogroep onderzoekt de verschillende pensioenstelsels in Europa. Is dat bedreigend? Sommige fracties zien dat wel zo. Alle woordvoerders willen dat pensioenen een nationale aangelegenheid blijven.
Lees meer
 
 
RB en VHMF: ‘Betere belastingheffing en sterkere Belastingdienst’
Het Register Belastingadviseurs (RB) heeft samen met de Vereniging van Hoge ambtenaren bij het Ministerie van Financiën (VHMF) 11 april jl. een gezamenlijke oproep gestuurd naar de informateur voor het te vormen kabinet. Hierin roepen belastingadviseurs en belastinginspecteurs op tot verbetering van de belastingheffing en versterking van de Belastingdienst.
Lees meer
 
Meld u aan voor de predicatenuitreiking! Advertorial

Als uw klanten behoefte hebben aan een nieuw krediet, of als bestaande kredieten worden beheerd, vragen de banken om de balans en de winst- en verliesrekening. Levert u deze financiële gegevens van uw klanten al aan via SBR Banken? U kunt de eerste zijn die een platina predicaat in ontvangst neemt tijdens de uitreiking op de Accountancy Expo op 20 juni! Meld u nu alvast aan voor de predicatenuitreiking.

 
Wiebes: ‘Informatie-uitwisseling tegen belastingontwijking’
Betere uitwisseling van informatie tussen belastingdiensten moet belastingontwijking tegengaan. Staatssecretaris Wiebes (Financiën) legt Europese afspraken vast met een wetsvoorstel.
Lees meer
 
 
‘Overheid en financiële bedrijven moeten sparen makkelijker te maken’
Overheid en financiële instellingen zouden consumenten moeten helpen door sparen makkelijker te maken. Het NIBUD adviseert in het rapport ‘Geld achter de hand makkelijker maken’ dat sparen een normale vaste maandelijkse uitgave (reservering) zou moeten worden in plaats van geld dat overblijft en opzij wordt gezet.  De samenleving zou bovendien in moet zetten op het […]
Lees meer
 
 
‘ZZP’ers en MKB’ers verdienen betere bescherming bij financieringsproducten’
Een betere bescherming de positie van kleinzakelijke klanten kunnen versterken, met name bij financieringsproducten. Dat meldt Minister Dijsselbloem van Financiën de Tweede Kamer aangaande de resultaten van de consultatie naar de effectiviteit en gewenste mate van bescherming voor ZZP-ers en MKB-ers bij financiële diensten en producten.
Lees meer
 
 
Grant Thornton: Economie profiteert van zakelijk optimisme
Het zakelijk optimisme ligt aan het begin van het tweede kwartaal van 2017 wereldwijd hoger dan ooit tevoren (49%). Dat blijkt uit het recente internationale business report van Grant Thornton. De sterke toename onder besluitvormers van middelgrote bedrijven belooft veel goeds voor de economie als geheel, omdat dit deel van de economie vaak fungeert als […]
Lees meer
 
 
Fosfaatreductieplan geldt toch alleen voor melkproducerende veehouders
Staatssecretaris Van Dam heeft een wijziging aangekondigd in de Regeling fosfaatreductieplan 2017. Alle niet-melkleverende rundveebedrijven worden alsnog buiten de regeling gehouden. De staatssecretaris komt daarmee tegemoet aan bezwaren van deze bedrijven.
Lees meer
 
Met de juiste (marketing)mindset ligt de handel op straat Contentpartner
Extra omzet uit adviesdiensten. Voor veel accountantskantoren is het een diep gekoesterd verlangen om de business op deze manier te verbreden. Toch komt het soms moeizaam van de grond. In onze rol als solutionprovider van turnkey legaltech oplossingen voor middelgrote accountantskantoren zien wij bij LegalThings.io maar al te vaak dat de barrières verrassend eenvoudig te […]
 
Arbeidsrecht Opleiding
Of het nu gaat om het aannemen van personeel, het opbouwen van een dossier of u heeft een zieke werknemer, in uw praktijk wordt u dagelijks geconfronteerd met arbeidsrechtelijke kwesties. Omdat dit niet altijd eenvoudige materie is, zullen we bij deze educatiebijeenkomst uitvoerig stil staan bij de meest voorkomende onderwerpen waar u in uw praktijk […]
 
Fiscalisten Vacature
Vanwege de uitbreiding van ons team Fiscalisten zijn wij, voor de regio’s Oost- en NoordNederland alsmede Noord-Holland, op zoek naar: Fiscalisten Jouw uitdaging Als fiscalist profileer jij jezelf als sparringpartner voor onze cliënten en collega-adviseurs. Je hebt een brede en grondige fiscale kennis. Je vindt het leuk om jouw kennis uit te breiden en te […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn