Nieuwsbrief van 5-12-17 6:42:00
Online bekijken

Rockpanel breidt gevelontwerpen uit naar 144 dynamische kleuren

Rockpanel Colours uitgebreid naar 144 dynamische kleuren

In samenwerking met Heide Hinterthür heeft kleurenexpert Helen de Leur de kleurencollectie van Rockpanel - bestaande uit 100 kleuren - uitgebreid met 44 nieuwe kleuren. Dit 10 jaar nadat ze samen ook al de oorspronkelijke 100 Rockpanel-kleuren hebben ontworpen. ‘We wilden tinten en kleuren introduceren die ideaal waren voor innovatieve toepassingen op moderne gevels.’
 

FOAMGLAS®-isolatie: warm aanbevolen! Ook bij brand

Brandpreventie op de eerste plaats met het isolatiemateriaal van Pittsburgh Corning. Brand veroorzaakt vrijwel altijd veel menselijk leed. Ook de economische gevolgen (gebouwontwaarding, winstderving of zelfs faillissement, verhoogde verzekeringspremies) kunnen aanzienlijk zijn. 

Afbouwplaat tegen water en weer voor binnen én buiten: fermacell Powerpanel H2O

De fermacell Powerpanel H2O zorgt voor een eenvoudige en duurzame afwerking van vloeren, plafonds, binnen- en buitenmuren. Deze afbouwplaat beschermt constructies die vaak aan vocht zijn blootgesteld tegen water, wind, vocht en schimmel.

Levensduur, kwaliteit en hergebruik; belangrijk bij RHEINZINK gevelsystemen 

Levensduur, kwaliteit en hergebruik - belangrijke eigenschappen bij de keuze voor een materiaal.
Een RHEINZINK gevel springt er op deze eigenschappen zeer positief uit en is, om dit te onderstrepen, Cradle to Cradle gecertificeerd. Bovendien is RHEINZINK een puur en levend materiaal met een natuurlijke veroudering. 

Geen convectie met de isolatieplaat Utherm Wall Flex

Een spouw of muur is in veel situaties niet helemaal recht. Het komt zowel bij nieuwbouw als bij renovatie vaak voor dat een spouw oneffenheden heeft. Om er toch voor te zorgen dat deze muren perfect geïsoleerd worden heeft UNILIN de Utherm Wall Flex ontwikkeld. 

Openheid en transparantie met de glas-vouwwand van Solarlux

Als grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen win je ruimte: ruimte voor meer woon- en leefgenot en ruimte voor fraaie architectuur. Met deze filosofie overtuigt Solarlux al ruim 30 jaar de gevelbranche. Een Duits familiebedrijf met passie voor openheid en transparantie.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.