25 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Roeland Donker vertrekt bij Amazon: ‘Trots op uitbouw Amazon.nl’
[Nieuws] Na 12,5 jaar vertrekt country manager Roeland Donker bij Amazon. In die jaren was hij onder andere verantwoordelijk voor de introductie en groei van Amazon in Nederland. Nu is Donker naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ministerie van Economische zaken richt platform op voor meldingen over onveilige of illegale producten
[Nieuws] Minister Dirk Beljaarts van Economische Zaken heeft deze week de komst van een platform bekendgemaakt waarop consumenten en bedrijven onveilige en illegale producten kunnen melden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Laatste kans op deelname GPCM
[Advertorial] De sluitingsdatum van de Grand Prix Content Marketing is vandaag, 25 september. Schrijf jouw contentcase nu in en wie weet krijg jij erkenning voor je werk. Bij deelname krijg je waardevolle feedback van de jury en je maakt kans om uitgeroepen te worden tot Bureau van het Jaar of Merk van het Jaar én op het winnen van de originaliteitsprijs. Waar wacht je nog op?! Schrijf je nu in!
image
image
DHL past organisatiestructuur aan: opsplitsing post & pakketten en e-commerce
[Nieuws] De Duitse post- en pakketvervoerder DHL heeft zijn strategie voor de komende jaren bekendgemaakt. Het bedrijf wil in 2030 zijn omzet met 50 procent laten groeien en past om dat te bereiken onder andere zijn organisatiestructuur in Duitsland aan.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Eric Idema: 'Ik vind Gymshark echt uniek'
[Interview] Zijn schoonvader hielp hem aan zijn eerste internet-gerelateerde baan bij provider Wish, waar Eric Idema ontdekte dat er veel gezocht werd naar erotiek en seks. Dit gaf hem de inspiratie voor EasyToys, waar hij zeventien jaar de scepter zwaaide. Sinds juli is hij ceo-af en heeft hij tijd voor advisering, maandmeetings met ondernemers en kletsen over strategie. Verder gaat de aandacht deze zomer naar gezin, huis, tuin en menagerie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bol staat op het hoofdpodium van Shopping Today
[Advertorial] Bol bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens Shopping Today op 10 oktober vertelt Oscar Hundman, Chief eCommerce officer van bol hoe hij de toekomst van e-commerce voor klanten en voor partners van bol voor zich ziet. Wil je deze keynote en alle andere kennissessies niet missen? Bestel dan nu je ticket!
image
image
Studio Anneloes start met loyaliteitsprogramma
[Nieuws] Studio Anneloes heeft de Studio Anneloes Member Club gelanceerd waarmee consumenten punten kunnen sparen voor privileges.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom met je team naar de WOW Conference en profiteer van de groepsdeal
[Advertorial] Healthy hands make wealthy brands. Wil jij ook de prestaties van je medewerkers verhogen en je employer branding strategie een boost geven? Kom dan op 11 oktober samen met je team naar Theater Amsterdam voor de WOW Conference, een nieuw event over welzijn en werk. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe gezonde en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot het succes van je bedrijf.
image
image
Refurbed lanceert inruilservice voor smartphones
[Nieuws] Online platform Refurbed biedt consumenten de mogelijkheid om gebruikte telefoons in te leveren voor een vergoeding. Met de nieuwe service wil het platform de productie van elektronisch afval en de vraag naar nieuwe grondstoffen verminderen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.