29 januari 2020
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Roland Kahn: ‘Ik zat er gigantisch naast’
[Nieuws] CoolCat-oprichter Roland Kahn erkent ruiterlijk dat hij de opkomst van online winkelen heeft onderschat. 'Jongen jongen, wat zat ik er naast.'
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuw boek van ShoppingTomorrow gepresenteerd
[Nieuws] E-commere wordt steeds persoonlijker, concluderen de experts achter ShoppingTomorrow. Vandaag verschijnt het zesde boek van het kennisnetwerk.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nog maar een paar dagen om je in te schrijven voor de vernieuwde Shopping Awards!
[Advertorial] De winnaars van de aankomende editie van de Shopping Awards worden bepaald volgens het Songfestival model: consumenten bepalen voor 50% wie de Shopping Awards gaan winnen in één van de 10 categorieën en vakexperts uit de markt bepalen dit voor de andere 50%. Iedere webwinkel maakt met deze nieuwe opzet een faire kans om de awards te winnen! Je kunt je nog t/m a.s. vrijdag 31 januari inschrijven.
image
image
Onbemand alweer onbemind?
[Visie] In China bezoek ik al enkele jaren onbemande winkels. Het verbaast me dan ook dat de onbemande AH to go vooral wordt vergeleken met Amazon Go.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
667 miljoen iDeal-transacties in 2019
[Nieuws] Consumenten gaven afgelopen jaar voor ruim 53 miljard euro uit via iDeal. In totaal registreerde Betaalvereniging Nederland 667 miljoen transacties.
twitter facebook linkedin
lees verder
"For the laugh of advertising"
[Advertorial] Jordi van de Bovenkamp is ervan overtuigd dat het allerbelangrijkste ingrediënt om een 'commercieel gerecht' behapbaar te maken humor is. Jordi is een echte creatieveling die inspireert op het gebied van content. Tijdens zijn presentatie zullen er meerdere grappige voorbeelden van goed ingezette content getoond worden die je ook nog eens op je werk kunt implementeren.
image
image
Instacart heeft nu ook een maaltijddienst
[Nieuws] Bij boodschappendienst Instacart is het nu niet meer alleen mogelijk om boodschappen te bestellen. Je kunt er ook maaltijden samenstellen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom met je collega's en ontvang het 3e ticket gratis!
[Advertorial] Wat doen jullie met verworven data en inzichten? Onze mening: zonde als je niet optimaal gebruik maakt van je data. Gebruik ze goed en word zo persoonlijker en relevanter. Van verzamelen naar doen, dat is het thema tijdens het Data Driven Commerce-event op donderdag 13 februari. Leer van o.a. KPN, YourSurprise, Wehkamp en Bouwmaat. Doe dit met collega's en ontvang het 3e ticket gratis!
image
image
Nieuwe extensies zijn in opkomst
[Nieuws] Het gebruiken van een website met .shop, .online en .fun als extensie wordt steeds populairder. De populariteit van de bekende extensie .nl zwakt steeds verder af.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.