Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 29 november 2019
 
Ronald van Meygaarden geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Boxtel
Afbeelding
Tijdens een bijzondere raadsvergadering is Ronald van Meygaarden beëdigd en geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Boxtel. Ronald van Meygaarden volgt waarnemend burgemeester Fons Naterop op, die op zijn beurt Mark Buijs verving.

Lees verder

 

Green Friday: speelgoed voor het goede doel
Afbeelding
Het is Green Friday in plaats van Black Friday bij Het Goed Boxtel. Wethouder Peter van de Wiel mocht daarom 1 minuut gratis winkelen. Alle spullen die hij in 1 minuut wist te verzamelen gaan naar het goede doel ‘Kerst voor iedereen’. Als gemeente ondersteunen we graag duurzame initiatieven. Deze actie geeft daarom een dubbel goed gevoel: een duurzame (hergebruikt speelgoed) actie voor een geweldig goed doel.

Maak van Black Friday ook een Green Friday

 

Ben jij mantelzorger? Vraag dan nu de mantelzorgwaardering aan
Afbeelding
Als mantelzorger heb je een belangrijke rol in het leven van degene voor wie je zorgt. We staan graag stil bij het waardevolle werk dat je verricht.

Als mantelzorger kun je een mantelzorgwaardering aanvragen. De gemeente stelt een mantelzorgwaardering van €50,00 beschikbaar voor elke goedgekeurde aanvraag.

Lees verder 

 

Wij werken graag mee aan jouw initiatief!
Afbeelding
De gemeente Boxtel  is trots op de vele initiatieven van inwoners en wil deze waar mogelijk ondersteunen. In onze nieuwsbrief komen regelmatig initiatieven voorbij. Heb jij een eigen initiatief om jouw omgeving (nog) beter of leuker te maken? Neem dan contact op met de wijkmakelaars. Binnen meewerkend boxtel kijken we of we jouw initiatief samen tot een succes kunnen maken! Ben je benieuwd naar alle initiatieven in onze gemeente? Bekijk dan de kaart met bewonersinitiatieven.
 

Wijkmakelaar Werner van der Velden

Wijken Centrum-Breukelen, Ladonk, Selissenwal en Munsel-Selissen, In Goede Aarde
E-mail: w.vd.velden@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 62 of 06 37 00 31 41
 

Wijkmakelaar Hans Mols

Wijken Lennisheuvel, Liempde en Boxtel-Oost
E-mail: h.mols@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 56 of 06 37 70 82 43
 
Lees meer over meewerkend boxtel

 

Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
Bekendmakingen

Onze bekendmakingen staan vanaf 1 januari 2014 alleen nog maar op www.officielebekendmakingen.nl. Als we het hebben over officiële bekendmakingen dan gaat het over vergunningen, (verkeers)besluiten, verordeningen, beleidsregels en bestemmingsplannen.