Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
Rondje Singel: 10 & 11 september is het een weekend feest voor iedereen!
Poster SM RS FB Feed
Een heel weekend feest voor iedereen!
Kom op 10 en 11 september naar Rondje Singel waar een zeer uitgebreid programma te beleven is in de stad. We vieren dat de singel weer rond is, dat het culturele seizoen weer start, dat Utrecht haar 900ste verjaardag viert en dat er prachtige monumenten in onze stad staan. Kom genieten, laat je verrassen en kies welk rondje jij wil beleven op zaterdag 10 en zondag 11 september.

Welk rondje kies jij?
Het programma van Rondje Singel is rijk gevuld en je kunt van alles zien en beleven. We hebben je daarom een beetje geholpen met het maken van een je keuzes door verschillende Rondjes te maken. Op de website kun je door de hele lijst scrollen naar je favorieten, of je klikt het filter aan dat je al iets helpt in het maken van de keuzes. Kies jij voor een Rondje Architectuur, Beeldende Kunst, Clubbing, Leidsche Rijn, Literatuur, Monumenten, Muziek, Natuur, Shop & Taste, Theater, dans & Film, Varen, Wanderen en/of Met Kinderen? Op de website zie je wat het allemaal inhoudt. In deze nieuwsbrief lichten we er alvast een paar cultuuractiviteiten voor je uit!

Benieuwd naar het hele programma?

Op www.rondjesingelutrecht.nl ontdek je de volledige programmering en het overzicht van alle activiteiten in het interactieve blokkenschema. 

Kijk en volg Rondje Singel op:
Instagram
Facebook
Youtube
 Meer informatie
WERELDPIES (6+)
Wereldpies
Heb je zin in een vrolijke voorstelling waarin armen en benen nieuwe functies krijgen en fantasiemonsters welkom zijn? Als je allerlei regels loslaat, valt er een wereld te ontdekken. Kom maar eens kijken bij de voorstelling WERELDPIES.


 >>>
 
Literatuurboot
WhatsApp Image at PM
De singel rondvaren, terwijl je geniet van mooie voordracht van schrijvers en dichters? Op zondag 11 september kun je kosteloos op één van de literaire boten stappen. De eerste ronde is gericht op kinderen en andere rondes kun je bijvoorbeeld luisteren naar Ronald Giphart. >>>
 
Rondje Cultuur
Mooiere wereld
Diverse culturele theaters verhuizen voor deze speciale Rondje Singel Zondag naar een locatie langs de stadssingel. Zoals de Werftheater dat De Anderssons: een mooiere wereld presenteert in de Stadsschouwburg. Een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren.
 >>>
Beeldende Kunst
Wolvenplein
Het voormalige monumentale complex Wolvenplein is niet langer een huis van bewaring maar een huis van beleving. Tijdens Rondje Singel tonen diverse artiesten hun beeldende kunst in het indrukwekkende pand. Uitgekeken? Dan stap je hier op de hop-on-hop-off rondvaartboten voor een volgende stop op deze zondag vol cultuur.
 >>>
 
Gaudeamus
Gaudeamus festival
In het kader van het Rondje Singel presenteren Gaudeamus en de Culturele Zondagen een gratis toegankelijk programma waarin we de rijke muzikale cultuur van Oekraïne in het voetlicht brengen. Tijdens deze live vertaling van Curious Ears maakt host Jonás Bisquert drie ‘podcasts’ on the spot met drie vooraanstaande Oekraïense musici en zijn er optredens. >>>
 
A Lazy Sunday Afternoon
Lazysunday lepelenburg
Ook op deze zondag te zien en te horen: A Lazy Sunday Afternoon. Strijk met je kleedje neer in het altijd fijne Park Lepelenburg. Geniet van livemuziek, de zomer en een chille zondagmiddag met een uitgebreid programma aan optredens. >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl




Verzorgd door MailingLijst