Exclusief verkrijgbaar bij Baderie! - Webversie
Logo Baderie
Inspiratie     Magazine     Showrooms     Afspraak
 
 
 
Roos Reedijk's toiletopstellingen, exclusief bij Baderie
 
Geef het vaak vergeten hoekje van je huis, het toilet, een frisse look! Samen met de bekende Roos Reedijk en GROHE hebben we twee exclusieve toiletopstellingen gecreëerd. Roos Reedijk, ook wel bekend van tv, heeft de vrije hand gekregen om met GROHE colors en de tegelcollectie van Baderie twee adembenemende stijlen samen te stellen: Terracotta Oasis en Azure Retreat. Welke opstelling is jouw favoriet?
 
Ontdek meer
 
 
 
Terracotta Oasis
 
Toiletopstelling terracotta door Roos Reedijk
 
De warme terracotta-stijl, met terrategels en accessoires in rijke sunsettinten, zorgen voor een uitnodigende en harmonieuze sfeer. Dit is de perfecte balans tussen rust en elegantie. De mat afgewerkte tegels in bruin-roestkleur passen perfect bij het toilet.
Styling terracotta door Roos Reedijk
 
De combinatie van rieten accessoires in bruine en gele tinten passen perfect bij de terracotta opstelling. Met de toevoeging van vrolijke groene en roze accenten zijn de details compleet en is je toilet omgetoverd tot een unieke plek vol karakter en stijl!
 
 
 
Stylingtips van Roos
 
"Wat ik altijd heel belangrijk vind in het toilet zijn geurtjes. Bijvoorbeeld geurstokjes of een lekkere geurkaars. Bloemetjes doen het ook altijd goed. Het staat gewoon heel gezellig en is de perfecte finishing-touch!"
 
 
 
Azure Retreat
 
Opstelling Blue door Roos Reedijk
 
Meet: Azure Retreat. Roos bewijst dat alles mogelijk is! Een stijlvolle combinatie van reliëftegels, printtegels en marmeren tegels zorgt voor een elegante uitstraling in jouw toiletruimte. Vergeet niet naar het blauwe toilet en de terrazzo-look wastafel te kijken, ook helemaal in stijl!
Styling Blue door Roos Reedijk
 
De styling in sunrisekleuren zorgen voor een rustige, maar toch sprekende sfeer. Met de toevoeging van roze, oranje en gele tinten krijgt de opstelling een warm maar toch speels effect. Maak de look compleet met een schitterende wastafelkraan van GROHE in Cool Sunrise (goud).
 
Lees onze blog
 
 
 
Wil je de toiletopstellingen van Roos Reedijk in het echt zien? Kom dan langs bij onze Baderie showrooms en laat je inspireren!
 
 
 
Baderie Showrooms
Roos Reedijk
 
 
 
Baderie Facebook
 
Baderie Instagram
 
Baderie Pinterest
 
Baderie YouTube
 
Baderie LinkedIn
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden