Luisteren naar bruinvissen | Fototips voor december | Bijzondere strandvondst
GROENE GRANDEUR

GROENE GRANDEUR

Tip voor de feestdagen: onze gids De mooiste landgoedwandelingen van Nederland.
Roots
Roots vetbollentest 2021
WELKE BOL HEEFT DE GROOTSTE SMULFACTOR?

In de winter kunnen vogels wel wat extra calorieën gebruiken. Maakt het eigenlijk nog verschil welke vetbol je ophangt? Roots nam de proef op de som met een vetbollentest.
Foto: iStock

Roots
Nu te doen
LUISTEREN NAAR BRUINVISSEN

De beste plek om bruinvissen te zien is de Oosterschelde. Daar zwemmen er momenteel tientallen rond. En je kunt ze niet alleen zien, ze zijn vanaf de wal ook te horen.
Foto: iStock

Roots
Inspiratie voor de winter
WAT TE FOTOGRAFEREN IN DECEMBER?

December is een mooie maand voor het fotograferen van onder meer pestvogels en kleverige koraalzwammen. Fotografie-redacteur René Alblas geeft veel praktische tips voor een maand lang fotografieplezier.
Foto: Ellis Pellegrom

Roots
NU TE KOOP

Het extra dikke winternummer van Roots inclusief de Roots Jaarkalender 2022 t.w.v. € 4,99 is nu verkrijgbaar. De jaarkalender bevat elke maand weer de mooiste foto's en een handig overzicht.
Wil je deze extra dikke editie met jaarkalender niet missen? Bestel het pakket dan nú alvast voor slechts € 8,99. De verzending naar adressen in Nederland is gratis. Tip: Ook leuk als cadeau voor de feestdagen.

Roots
Natuurblog
GEVONDEN: EIKAPSEL VAN EEN BIJZONDERE ROG

Roots-redacteur Paul Böhre wandelt wekelijks over het strand. Uiteraard om vogels te kijken, maar hij is ook altijd op zoek naar aparte strandvondsten. Onlangs vond hij een eikapsel van een rog die zeldzaam is in de Noordzee.
Foto: Paul Böhre

Roots
Wat een vraag!
OVERSTEKEND WILD IN HUIS

Stel je leukste natuurvraag aan Roots, dan zoeken wij het voor je uit. Deze bijvoorbeeld: waarom zie je in de herfst ineens huisspinnen in huis? Bioloog Geert-Jan Roebers legt het uit.
Foto: iStock

Roots
Roots-promotie
BELEEF HET WAD BIJ DEN OEVER

Zet je blik op oneindig deze winter op de uitkijktoren van het Waddenbelevingspunt in Den Oever. Deze plek in de Kop van Noord-Holland is voor iedereen met hart voor het wad, de vogels en de omringende natuur.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden