De natuur in met Roots - 31 januari
Roots

Roots-lezersaanbieding

GA MEE OP VOGELSAFARI OP TEXEL

Texel is de beste vogelhotspot van Nederland. Jaarlijks worden er bijna 300 vogelsoorten waargenomen. Wil je ook graag veel én bijzondere vogels zien? Roots en BirdingBreaks organiseren dit voorjaar van 26 t/m 28 april een vogelsafari op Texel. Roots-redacteur Paul Böhre gaat ook mee en hij geeft 100% blauwborstgarantie!
Foto: Olaf Oudendijk

Roots

Wat een vraag!

KUNNEN DIEREN OOK LINKS- OF RECHTSHANDIG ZIJN?

Dat mensen links- of rechtshandig zijn is bekend. Maar links- of rechtspotige muizen, vissen met een voorkeursoog of olifanten met een favoriete slurfwending lijken eerder uit een sprookje dan werkelijkheid. Toch bestaat het echt...
Foto: iStock

Roots

Natuurfotografie

DE DIEPTE IN

Het thema voor de wedstrijd Foto van de Maand februari 2019 is ‘diepte’. Om je winkansen te vergroten geeft fotoredacteur René Alblas 5 handige tips. Je kunt je foto’s inzenden t/m 18 februari.
Foto: Ronald Kamphuis

Roots

3x winnen

VOEDERHUISJE

Vivara heeft zijn assortiment uitgebreid met een serie vogelvoedersystemen die zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze garanderen ook jarenlang voerplezier voor de vogels. Roots mag er 3 weggeven.

Roots-boek

ROOFVOGELS & UILEN

In Roofvogels en uilen van Noordwest-Europa (nu al 3e druk) vind je uitgebreide beschrijvingen van 21 roofvogels en 10 uilen. In prachtige, natuurgetrouwe illustraties en infografieken wordt alles verteld over hun leefgebieden, hun unieke levenswijzen en gedrag, en kom je tal van fascinerende weetjes tegen.

Roots
Roots

Televisie

SPOTLIGHT OP GROTE KATTEN

In februari is het Big Cat Month bij de tv-zender National Geographic WILD. Normaal gesproken kan niet iedereen deze zender bekijken, maar de komende maand is de zender bij diverse aanbieders zoals Ziggo en KPN gratis te zien. Elke week staat een grote kat centraal. In de eerste week is dat de leeuw.
Foto: Alexander Braczkowski

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer