Rotterdam The Hague Airport Facebook actie!
Wanneer dit bericht niet juist wordt weergegeven, klik dan hier
  Rotterdam The Hague Airport Facebook actie!
 
  Facebook actie  
 

Like ons en geef aan wat jouw favoriete bestemming is vanaf Rotterdam The Hague Airport! Bij 750 likers maak je kans op een exclusief kijkje achter de schermen op Rotterdam The Hague Airport voor jou en 10 collega's of vrienden!

Natuurlijk is deze actie ook geschikt voor jouw klanten. Deel deze actie daarom op de facebookpagina van jouw bedrijf.

Hopelijk verwelkomen wij jou binnenkort op de luchthaven!

 
 
 
  Vernieuwde vertrekhal  
 

De vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport is veranderd in één grote business class lounge. Reizen via onze eigen luchthaven wàs al snel en gemakkelijk, maar sinds de luchthaven begin deze maand helemaal opnieuw is ingericht is het bijna jammer dat het allemaal zo snel gaat.

Sfeervolle banken, fauteuils, leestafels en nissen creëren voor ieder wat wils. Degenen die voorafgaand aan hun vlucht nog even willen werken of een tweet versturen, kunnen kosteloos gebruik maken van het draadloos internet netwerk van de luchthaven en plaatsnemen in een comfortabele fauteuil. 

Tevens is de Rotterdam Airportshop volledig vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid en voldoet nog meer aan de behoefte van de passagiers.
 

 
 
 
  Inchecken op Rotterdam The Hague Airport  
 

Dankzij de korte afstanden en de snelle incheckprocedures is het op Rotterdam The Hague Airport mogelijk snel en tot kort voor vertrek in te checken. 

Transavia.com
De incheckbalies zijn vanaf 2 uur voor vertrek geopend. Voor lijndiensten en vakantievluchten van transavia.com adviseren wij om tot anderhalf uur (90 minuten) voor vertrek in te checken. De incheckbalies sluiten uiterlijk 40 minuten voor de geplande vertrektijd van de vlucht. 

CityJet
Voor de lijndiensten van CityJet geldt een uiterste inchecktijd van slechts 20 minuten.

 
 
 
  Eerste gipsvlucht op 27 december  
   
 

Op dinsdag 27 december wordt de eerste gipsvlucht van dit wintersportseizoen verwacht op Rotterdam The Hague Airport. De vlucht van Tyrol Air Ambulance, vluchtnummer TYW 221, vertrekt uit Innsbruck en zal naar verwachting om ongeveer 12.00 uur aankomen op Rotterdam The Hague Airport.

 
 
  Heel Europa aan je voeten!

 
   
 

Stuur een leuke, originele winterse tip in en win 2 retour tickets naar één van de onderstaande wintersport bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Chambéry, Friedrichshafen, Genève, Grenoble, Innsbruck of Salzburg

 
 
  Rotterdam The Hague Airport applicatie  
   
 

Download nu de Rotterdam The Hague Airport applicatie op de Iphone! 

U vindt hier alle informatie over de vertrek - en aankomsttijden, parkeren en de bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport.
 

 
 
Rotterdam The Hague Airport website | Contact | afmelden