Bekijk online

24 juni 2021
 banner banner
Trofee voor digitale balie naar gemeente Rotterdam

Met al zon 8000 gesprekken op afstandtussen de gemeente en inwoners,blijkt de digitale balie van Rotterdam een succes. Tel het dienstenaanbod erbij op, en de stad grijpt de Actualiteitstrofee.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Opinie - Als je ongeschreven regels moet uitleggen

Omdat het netjes en beschaafd is, drom hebben we ongeschreven regels. Probeer dat maar eens uit te leggen: kansloos.Het draait omgezamenlijk verantwoordelijkheid willen dragen.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
Vitaal de zomer in met Safari
Met een goed gevoel de zomer in? Laat je inspireren tijdens de Zomersafari van A&O fonds Gemeenten op 8 juli. Het programma staat volledig in het teken van vitaliteit met topsprekers Erik Scherder, Lucia Rijker, Karin Lammers en nog veel meer.
Inschrijven? Meld je hier aan
Gemeente_20210624_adv_A&O
 
Iedereen mag en kan meedoen zo complex is dat niet

Hoe kun je inwoners met een licht verstandelijke beperking laten meedoen? Een nieuwe inspiratiebundel van de VNG geeft antwoorden vanuit de praktijk.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Utrechtse 65-plussers krijgen voorrang bij nieuwbouw

In twee Utrechtse projecten krijgen inwoners van 65 jaar en ouder voorrang op een woning die bij hen past. Ook elders wordt de lage verhuisbereidheid van deze groep geprikkeld.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
Projectmanager Energietransitie Gemeente Berkelland
Ben jij degene die energie haalt uit de energietransitie? En een bijdrage wil leveren aan de energietransitie in gemeente Berkelland? De gemeente Berkelland is op zoek naar een Projectmanager Energietransitie voor 1 jaar voor 36 uur per week, met de intentie tot vast dienstverband.
Klik hier voor meer informatie
Gemeente_20210624_adv_Berkelland
 
Tien tips voor een succesvolle lokale herstelaanpak

Met het openen van de maatschappij staat de volgende uitdaging op de agenda: de lokale economie helpen herstellen. Deze checklist biedt handvatten daarbij.

Lees meer
 
Lief en leed: makkelijker aanbellen met presentje

Kleine attenties en aandacht geven aan die buurvrouw of -man: het heeft een positieve invloed op het lokale leefklimaat. Zo breidt Amstelveen de Lief en Leed-aanpak wegens succes uit.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
Jongeren als ITer aan het werk voor Centric via 2TestIT
Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden naar een functie in de IT: met dat doel zijn Centric en 2TestIT vorig jaar samen aan de slag gegaan. 2TestIT werkt samen met gemeenten en UWV om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt in beeld te brengen bij IT-werkgevers. Het bedrijf begeleidt deze jeugd naar reguliere functies. Coaching, opleidingen en bijscholing stomen de starters klaar als junior developer, of als tester.
klik hier voor meer info
 
Buiten schoonhouden: 9 praktijkvoorbeelden
Lees meer
 
Overheden gezamenlijk aan zet bij asiel en integratie
Lees meer
 
Openbare ruimte op anderhalve meter na richting normaal
Lees meer
 
ad

Uitschrijven