Belegger en asset manager Round Hill verkoopt zijn portefeuille Nederlandse woningen. Het gaat om zo’n 10.000 woningen met een huurwaarde van 75 miljoen euro.
Vastgoedmarkt
Online versie
Round Hill trekt zich grotendeels terug uit Nederland

Belegger en asset manager Round Hill verkoopt zijn portefeuille Nederlandse woningen. Het gaat om zo’n 10.000 woningen met een huurwaarde van 75 miljoen euro.

Lees verder >
Wat heeft Round Hill in de aanbieding?

De meeste aandacht bij de geplande verkoop van 10.000 woningen door Round Hill Capital ging naar voormalige corporatiewoningen van het Wooninvesteringsfonds. Maar de Britse vermogensbeheerder heeft meer in de aanbieding.

Lees verder >
Ook Rudy Stroink valt in het integriteitsmes van het OM

Er gaat in de vastgoedsector een hardnekkig verhaal de ronde, dat veel lijkt te zeggen over de integriteitsmentaliteit van TCN-oprichter en voormalige eigenaar Rudy Stroink.

Lees verder >
 
Ballast Nedam verliest kort geding over Cooltower

Bouwer Ballast Nedam moet een vier miljoen euro kostende wijziging accepteren van ontwikkelaar De Vijf Heeren voor het funderingsplan van de Cooltower in Rotterdam.

Lees verder >
Altera verkoopt meubelplein Ekkersrijt aan Fidelity International

Het winkelfonds van Altera heeft in september 2018 Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel verkocht aan Fidelity International.

Lees verder >
Annexum stopt met blockchainproef om FBI

Vanwege de kabinetsplannen met de FBI stopt Annexum vooralsnog te stoppen met de pilot om participaties in vastgoedfondsen via blockchain te verhandelen.

Lees verder >
(advertorial)
alt
NU GRATIS TOEGANG TWV €25,-
Dé beurs voor professionals in warmte, elektriciteit en energiebesparing die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan. Gelijktijdig en in co-locatie met Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Toegang GRATIS bij voorregistratie!
Harry Hilders koopt ontwikkellocatie in Groningen

Harry Hilders heeft via de besloten vennootschap Eka Vastgoed II een ontwikkellocatie gekocht aan de Ulgersmaweg 2 tot en met 12 in Groningen.

Lees verder >
Vastgoedtop luidt noodklok over schrappen FBI

Topbestuurders van vrijwel alle grote beursgenoteerde vastgoedfondsen hebben in een advertentie in Het Financieele Dagblad de noodklok geluid over de kabinetsplannen om directe vastgoedbeleggingen in Nederland niet langer toe te staan door fiscale beleggingsinstellingen (FBI’s). 

Lees verder >
Woonhave koopt portefeuille van Syntrus Achmea

Woonhave heeft een woningportefeuille gekocht van 278 woningen verspreid over Nederland. Verkoper is Syntrus Achmea Real Estate & Finance, namens een van zijn klanten.

Lees verder >
Cushman & Wakefield neemt DZAP over

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft het Nederlandse architecten en projectmanagementbureau DZAP overgenomen.

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vastgoedmarkt Ontbijtsessie - Kantoren - 11 november

Zonder nieuwe kantoren geen nieuwe bedrijven? 
Tijdens deze ontbijtsessie buigen experts zich kritisch over de nieuwbouwvraag:

  • Zijn nieuwe kantoren echt nodig en waar dan?
  • Waar hebben bedrijven behoefte aan?
  • Wat is de concrete kantorenvraag door Brexit?
  • Dreigt er door nieuwbouw geen leegstand als we bij oplevering weer in een nieuwe crisis zitten?
Vastgoedmarkt
Wat is uw opleidingsbehoefte?
Als professional bent u dagelijks bezig met de meest actuele ontwikkelingen op vastgoed gebied. Om hier nog beter op in te spelen, horen we graag wat uw behoefte is. Welke onderwerpen zijn nu écht belangrijk en hoe kunnen we u helpen om u verder te ontwikkelen tot een nog betere professional?  
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright