Royaal genieten van de groene lente

Lieve gasten,

De kleuren in de tuin en de bossen om ons heen zijn adembenemend, zo mooi. Ook in onze keuken is het lente en worden de verse asperges en Hollandse reebout heerlijk bereid. Met diverse feestdagen en mooi lenteweer in het vooruitzicht zijn er vele redenen om gastronomisch te komen genieten!

Met ons Lente Arrangement begint u uw verblijf met een ontspannende Echoput High Tea in onze Wildbar of buiten in de terrastuin. In de avond verwelkomen wij u in ons restaurant voor een gastronomisch 4-gangen diner. Met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

Verrijk uw verblijf met een fietstocht door het Veluwse groen op een Trek e-bike, of breng een bezoek aan de inspirerende nieuwe tentoonstelling BLOOM bij Paleis Het Loo.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons hotel, restaurant, wildbar en op het terras!

Met gastvrije groet,
Het Echoput team
Lente arrangement

Moederdag High Tea
met bubbels van het huis

Voor vele gasten is de Echoput High Tea al een begrip. Op Moederdag (zondag 12 mei) ontvangen wij u graag met een feestelijk glas bubbels van het huis. Vervolgens kunt u genieten van een selectie van diverse hartige en zoete lekkernijen.

Uiteraard ontbreekt de scone met jam & clotted cream natuurlijk niet. Hierbij serveren wij u Excellence thee van Ronnefeldt of premium koffie van De Laat.  Natuurlijk mogen andere High Tea liefhebbers deze Moederdag High tea ook reserveren!

Moederdag High Tea

De Echoput 🤝 Quality Lodgings

Verheugd kunnen wij met u delen dat Quality Lodgings ons hotel-restaurant als 'new discovery' heeft toegevoegd aan hun exclusieve selectie van tophotels. Een mooi compliment voor ons team, dat zich elke dag inzet om een fantastische gastbeleving voor u te verzorgen!

Exclusief trouwen bij de Echoput

 
Op onze exclusieve 5-sterren locatie, midden in het Veluwse groen met een rijke Koninklijke geschiedenis, komen gastronomie en romantiek met jullie helemaal tot bloei. Laat u verrassen door de bijzondere entourage van de Echoput voor één van de mooiste dagen van uw leven.

Ga voor een huwelijksdiner op topniveau. De Echoput beschikt over diverse salons en vele mogelijkheden om met jullie bruidsgezelschap in een besloten omgeving gastronomisch te genieten.


Bekijk een selectie van de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met onze Hotel Manager Béla Pálma: 055 - 519 12 48.


HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven