RTL Lounge, programma’s voor de vrouw van nu!

6 years ago
  • Html
  • Text
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
RTL Lounge, voor de vrouw van nu
RTL Lounge, programma’s voor de vrouw van nu
Bij RTL Lounge zit je goed!
NIEUW! Sport1 Voetbal en Sport 1 Select
Nazomeren met TCM!
CN Netwerok
RTL Lounge, programma’s voor de vrouw van nu!

RTL’s digitale zender RTL Lounge is in augustus Zender van de Maand bij DELTA. Het themakanaal brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste en spannendste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland zonder reclameonderbrekingen. Elke doordeweekse avond staat bij RTL Lounge in het teken van een bepaald lifestyle-thema: Love & Life, Beauty & Fashion, Koken & Eten, Wonen & Klussen of Reizen. 

Deel dit artikel:     
Zender van de maand
 
Bij RTL Lounge zit je goed!
Als Zender van de Maand geeft RTL Lounge maar liefst drie prijzen weg! Als hoofdprijs is er de zeer gewilde en nu al wereldberoemde RTL Lounge Zitzak, daarnaast maak je kans op een DVD-pakket of een RTL Lounge CD. Wat moet je doen? Beantwoord de prijsvraag en wie weet zit jij binnenkort op die lekkere zitzak te genieten van de geweldige programma’s van RTL Lounge!
Deel dit artikel:      Naar de prijsvraag
NIEUW! Sport1 Voetbal en Sport 1 Select
Na de succesvolle invoering van de themazenders Sport1 Golf en Sport1 Tennis, krijgt ook het voetbal vanaf 25 augustus a.s. een ‘dedicated’ Sport1 zender: Sport1 Voetbal. Voetbal is de meest populaire sport onder de kijkers, dus is de lancering van een 24-uurs voetbalkanaal een logische stap in de optimalisering van het aanbod. Op dezelfde datum zal Sport1 Live veranderen in Sport1 Select. Op dit eerste kanaal zal een selectie van het beste beschikbare Sport1-aanbod te zien zijn.
Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
Nazomeren met TCM!
Geniet in augustus iedere zondag om 21.00 uur, als ontspannende afsluiting van het weekend, van de beste hedendaagse klassiekers die iedere filmliefhebber gezien moet hebben. Geniet deze maand van films als A Star is Born (1976), met een memorabele rol van Barbra Streisand, of het aangrijpende The Color Purple (1985), met meesterlijke rollen van Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey. Turner Classic Movies, kanaal 250 en 310.
Deel dit artikel:  
CN Cinema
Kijk naar de leukste en meest hilarische films op CN Cinema. Je hoeft geen kaartje te kopen voor deze bioscoop! Schakel gewoon in op Cartoon Network (kanaal 250), elke zaterdag en zondag om 09.20 uur en op de woensdag om 13.15 uur.
 
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2012 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

© 2019