19 september 2017
Online versie
MarketingTribune
Scanmar
RTL Nederland meerderheidsbelang in Adfactor; KHN: 'Verhoging BTW-tarief desastreus voor horeca-ondernemer'
image
RTL Nederland neemt meerderheidsbelang in Adfactor
RTL Nederland lijft Adfactor in. De broadcaster neemt een meerderheidsbelang van 60% in het digitale advertsingbureau. De samenwerking wordt per 1 oktober 2017 effectief. Adfactor blijft opereren vanuit zijn kantoor in Den Haag.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview] KHN: 'Verhoging BTW-tarief is desastreus voor horecaondernemers'
KHN vindt het onacceptabel dat er plannen zijn om het lage btw-tarief te verhogen, zonder dat daarbij rekening wordt gehouden met de negatieve gevolgen voor horecaondernemers. De VVD, D66, CDA en CU onderhandelen over een coalitieakkoord en er zijn plannen om het lage btw-tarief van 6 procent naar 8 procent te verhogen. KHN-voorzitter Robèr Willemsen: 'Wij zijn hier fel op tegen. Het lijkt een kleine stap, maar de impact is groot. Want horecaondernemers werken met kleine marges.'
lees verder
twitter facebook linkedin
De kunst van projectmanagement bij Jumbo
[advertorial] Bij de supermarktketen Jumbo – die zijn oorsprong vindt in Brabant – vervult Esker Sterneberg (25) haar tweede opdracht via Schaal+. Binnen het online marketingteam van Marcel Schellekens (37) leert ze onder andere projectmanagement. Laatstgenoemde vertaalt zich onder meer in een bijdrage aan de Dagje Uit Campagne. Sterneberg is een van de zestien talenten die het Digital Talent Development Programma van Schaal+ volgt.
image
Eventbrite Organizer-app wint designprijs Google
De Eventbrite Organizer-app is bij Google in de prijzen gevallen voor zijn vormgeving in de categorie 'Interaction Design'. ‘De duidelijke structuur, navigatie en de gebruikerswaarde gaven de doorslag’. Volgens Google ‘stroomlijnt de app het hele proces van het aanmaken van een event tot het correct afhandelen ervan. De app biedt alles wat een drukke eventmanager vandaag de dag nodig heeft’.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[video Cityguys] Deel 1: Opkomst brunchcultuur
Via hun eigen YouTubekanaal willen de 'Cityguys' belangstellende foodies, marketeers en trendwatchers op de hoogte houden van 'food, drinks & travel' in en vanuit hun hoofdstad Amsterdam. Hun nieuwe serie over eten en drinken delen ze graag met MarketingTribune. In deel 1 uit de nieuwe serie 'Cityguys Selectie' leren we wat er tegenwoordig gebeurt tussen ontbijt en lunch in Amsterdam: het fenomeen brunch.
lees verder
twitter facebook linkedin
1-op-1 met bol.com’s Huub Vermeulen
[advertorial] Huub Vermeulen, de nieuwbakken algemeen directeur van bol.com, wordt tijdens Shopping Today op 21 september door dagvoorzitter Ben van der Burg aan de tand gevoeld over de toekomst van het bedrijf. ‘Ik zou het wel leuk vinden om met Ben te praten over onze strategische visie en hoe die visie zich verhoudt tot de wensen en behoeften van onze klanten’, vertelt Vermeulen hierover. ‘Wat hebben we de afgelopen jaren te horen gekregen van onze klanten en hoe spelen we daar op in?’ Luister mee naar zijn verhaal!
image
Ogilvy Amsterdam maakt Europese Ford-campagne
Ford heeft een speciale service voor Fords van vijf jaar en ouder: Ford Motorcraft. Onderhoud bij de dealer voor de prijs van de garage om de hoek. Ogilvy Amsterdam mocht daar de Europese campagne voor maken. Het bureau laat Ford thuiskomen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Boomerang Agency neemt collega aan tijdens Adnight
Op vrijdagavond een nieuwe baan regelen, Boomerang Agency maakt het mogelijk. Tijdens Adnight op 6 oktober biedt het bureau uit Amsterdam jonge creatieven een mooie kans: vijf minuten pitchen, en naar buiten lopen met je nieuwe contract. De gelukkige kandidaat begint de maandag erop.
lees verder
twitter facebook linkedin
10 omnichannel mythes doorbroken…
[advertorial] Customer Experience wordt steeds meer gezien als de meest krachtige onderscheidende business factor. Dit ebook kijkt naar 10 meest voorkomende mythes over omnichannel en laten zien dat hoe deze eigenlijk doorbroken zijn, door bijvoorbeeld onjuiste informatie of het verkeerd inschatten/interpreteren van informatie.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.