RTV Drenthe Nieuwsbrief 26-10-2015

3 years ago


Text only:


      
26-10-15 02:10

Transportbusjes gezocht voor 'Samen voor de Voedselbankactie' 2015


RTV Drenthe is voor de grote decemberactie ‘Samen voor de Voedselbank’ op zoek naar drie bestelbusjes. We vragen de supermarkten in Drenthe om een inzamelpunt voor ons te zijn waar mensen hun producten kunnen doneren voor de actie. De transportbusjes worden gebruikt om de ingezamelde goederen op te halen bij supermarkten uit de regio.


Lees meer
26-10-15 04:10
Weinig mogelijkheden voor noodopvang in Drenthe

De mogelijkheden voor noodopvang in Drenthe lijken beperkt. Dat blijkt uit een inventarisatie van RTV Drenthe. Morgen bespreekt commissaris van de koning Jacques Tichelaar met de Drentse burgemeesters welke locaties zij beschikbaar hebben.


Lees meer
26-10-15 02:10
Advocaat Anker: Levenslang te zware straf voor Marcos R.

Wim Anker, de advocaat van Marcos R., had de eis van een levenslange celstraf tegen zijn cliënt verwacht. Dat vertelt hij aan RTV Drenthe. "Morgen ga ik pleiten, maar mijn tekst heb ik al geschreven en ik ging al uit van levenslang."


Lees meer
OM eist levenslang tegen moordbroers Admilson en Marcos R.

In de rechtbank in Assen zijn vanmiddag levenslange gevangenisstraffen geëist tegen de broers Admilson (31) en Marcos (30) R. uit Hoogeveen.


Lees meer
GGD waarschuwt voor schadelijke rook uit houtkachels

Rook die uit houtkachels komt, kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat blijkt uit onderzoek van de drie noordelijke GGD'en en de Universiteit van Utrecht.


Lees meer
Geen nieuwe bestuursleden: Einde speel-o-theek Zuidlaren?

Als er voor 1 november geen nieuwe bestuursleden zich aanmelden, sluit de speel-o-theek in Zuidlaren.


Lees meer
De Groene Lantaarn honkvast op ranglijst restaurantgids

Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde heeft het ook dit jaar geschopt tot de 29ste plek in de restaurantgids Lekker500.


Lees meer
'Inzameling voor kerkklok Borger was een grapje'

De marktkoopman die zaterdag in Borger geld inzamelde voor de kerkklok van Borger, heeft aangegeven dat het om een grapje ging. Dat zegt Henk Eggens van cultuurpodium Van Slag, dat concerten in de kerk houdt.


Lees meer
Toeters en bellen op het Belevingspad in Echten

Gearmd gaan ze over het Belevingspad in Echten. De blinde Agnes en haar begeleider Joke. Het pad is speciaal voor blinden en slechtzienden.


Lees meer
NK Schapendrijven in Assen gewonnen door Groninger

Johan de Jonge uit Tolbert heeft met zijn bordercollie Liv het NK Schapendrijven gewonnen. De Groninger bleef in de spannende finale Serge van de Zweep en Wiet van Dongen voor.


Lees meer
Slechte seizoenstart DOS: ook nederlaag bij Venlo

De dames van DOS uit Emmercompascuum leden zaterdagavond opnieuw een nederlaag. Bij Venlo werd het 26-23. Door het vierde verlies in dit nog prille seizoen zijn de dames van trainer/coach Rob Fiege gezakt naar de zesde plaats in de eredivisie, zelfs onder E&O.


Lees meer
Lees meer nieuws op onze website

Meer RTV Drenthe


App downloaden
Over ons

Nieuwsbrief


Online versie
Uitschrijven

Volg ons


      
Copyright © 2015 RTV Drenthe

Rtvdrenthe.nl

Categories: Television Media Local
Age: 14 until 18 year 31 until 64 years 19 until 30 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019