RTV Drenthe Nieuwsbrief 27-10-2015

3 years ago


Text only:


      
27-10-15 04:10

Eigenaren storen zich aan permanente bewoning vakantiepark Hart van Drenthe


Mag er nu gewoon gewoond worden op vakantiepark Hart van Drenthe in Zwiggelte of niet?


Lees meer
27-10-15 03:10
'Ik ga niet in hoger beroep als mijn broer Marcos een aanvaardbare straf krijgt'

Een opmerkelijk moment aan het eind van de zitting tegen de twee broers die verdacht worden van de moord op Berend Smit en het echtpaar Veenendaal.


Lees meer
27-10-15 03:10
Politie slaat slag in Emmen: vier Emmenaren aangehouden voor drugshandel en witwassen

Vier aanhoudingen en de inbeslagname van 1300 gram softdrugs, een blok wit poeder, een auto en geld. Dat is het resultaat van een vijftal invallen vandaag in Emmen.


Lees meer
FNV: Wabco Meppel moet met gedegen sociaal plan komen

Een goede ontslagvergoeding, scholing en een goede begeleiding van werk naar werk. Dat moet volgens FNV Metaal-woordvoerder Johan Weijenberg de basis zijn van een gedegen sociaal plan voor Wabco in Meppel. De partijen zijn er nog altijd niet over uit.


Lees meer
'Marcos R. wist niet van moorden'

Marcos R. heeft spijt van wat er is gebeurd. Dat zegt zijn advocaat Evert van der Meer. Hij realiseert zich volgens zijn raadsman nu pas hoe erg de gevolgen zijn.


Lees meer
In Beeld: Herfst in Drenthe

De zon schijnt, de temperatuur is hoog voor de tijd van het jaar en tegelijkertijd verschieten de bomen en hun blaadjes van kleur: van groen naar goudgeel en roodbruin.


Lees meer
Voor de vroege vogels: planeten stelen de show

Bent u vroeg wakker? Pak een verrekijker en werp een blik op de hemel. De planeten Venus, Jupiter en Mars zijn de komende dagen te zien als heldere lichtpunten en staan voor het oog erg dicht bij elkaar.


Lees meer
Tegenvaller voor Meppeler molen De Vlijt

Een forse tegenslag voor molen De Vlijt in Meppel. De houten schaliën waar de kap mee bedekt is, zijn grotendeels verrot en moeten worden vervangen. Dat betekent een flinke kostenpost die in de vele duizenden euro's kan lopen.


Lees meer
Archeologen vinden prehistorische bijl in beekdal bij Stuifzand

In het beekdal van het Oude Diep bij Stuifzand hebben archeologen een hamerbijl gevonden. De stenen bijl komt uit de nieuwe steentijd en is tussen de 2200 en 6900 jaar oud.


Lees meer
Zorgen over Factory Outlet Center in Assen: 'Je moet het probleem niet vergroten'

De gemeente Assen en de provincie Drenthe presenteren vanavond het onderzoek naar een Factory Outlet Center (FOC) bij Assen-Zuid. Binnenstadsvereniging MKB Assen is fel tegen zo'n FOC. "Het baart ons zorgen", zegt voorzitter Peter Sluyter.


Lees meer
Schaart FC Emmen zich voor de 4e keer bij laatste 16 in beker?

Het treffen met VVSB is voor FC Emmen de 78e bekerwedstrijd in de geschiedenis. De eerste speelde de Drentse club in Hendrik Ido Ambacht op 12 oktober 1985. Drie keer bereikte Emmen de laatste 16 in het bekertoernooi en twee keer zat de club zelfs bij de laatste 8.


Lees meer
FC Emmen met spits Ten Voorde in beker tegen VVSB

Rick ten Voorde krijgt morgenavond in het bekerduel tegen zondagtopklasser VVSB van trainer Marcel Keizer de voorkeur in de spits. Marnix Kolder start daarom vanaf de bank. Ook Derre Kwee keert weer terug in de basis. Hij vervangt Jordy van Deelen, die de afgelopen twee wedstrijden rechstback stond.


Lees meer
Verzet groeit tegen Factory Outlet Center bij Assen-Zuid

De messen worden geslepen in Assen tegen het Factory Outlet Center (FOC). Binnenstadsvereniging MKB Assen vreest dat het miljoenenproject doorgaat en roept op 17 november de leden bij elkaar. Het advies is klip en klaar: Geen FOC.


Lees meer
Lees meer nieuws op onze website

Meer RTV Drenthe


App downloaden
Over ons

Nieuwsbrief


Online versie
Uitschrijven

Volg ons


      
Copyright © 2015 RTV Drenthe

Rtvdrenthe.nl

Categories: Television Media Local
Age: 14 until 18 year 31 until 64 years 19 until 30 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019