Het is zo ver! De deuren van het kasteel zwaaien open.‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Problemen om deze mail te lezen? Klik hier en bekijk hem in uw browser.
kasteel van gaasbeek Banner Image
 
 

Het is zo ver! De poorten van het kasteel zwaaien open. 

We hebben zo'n vermoeden dat u ondertussen elke vierkante millimeter van uw huis wel kent. Elk spleetje. Elk mankementje. Misschien beginnen de vier muren u zelfs langzaam te besluipen. Hoog tijd om uw kot eens in te ruilen... voor een kasteel!  

Wij zijn ongelofelijk blij u (opnieuw) te mogen verwelkomen en u een voorlopig laatste keer te laten genieten van het kasteel waarin – heel even nog – alles is zoals het was. Eind augustus sluiten wij immers de deuren voor een grondige restauratiecampagne om pas in 2023 opnieuw te openen. Hoog tijd om dit uitzonderlijke erfgoed met een laatste bezoek te vereren!

Uw bezoek zal er een beetje anders uitzien dan in normale omstandigheden door enkele nodige ingrepen om uw veiligheid te garanderen. De voorzorgsmaatregelen en alle praktische informatie omtrent uw bezoek kan u hier raadplegen. 

 

Aangepaste openingsuren

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag - Zondag: Open van 10.00 - 18.00u.
Open op feestdagen.

 

Een nieuwe aanwinst voor het kasteel

 

Eerder deze maand kon het kasteel op een veiling een paneel van de Antwerpse schilder Eugène Siberdt (1851-1931) verwerven. Siberdt kreeg zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, waar hij later ook zelf les gaf. EĂ©n van zijn bekendste â€