18 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail sept
image
Nieuwe elektrische Porsche Macan te ruil
Porsche lanceert haar nieuwe campagne waarin de nieuwe, volledig elektrische Porsche Macan centraal staat. In de campagne wordt Nederland uitgedaagd om een bijzonder object te ruilen tegen de nieuwe Porsche Macan.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Telegraaf belangrijke nieuwsbron voor directie en C-level
De Telegraaf bereikt bijna de helft van de zakelijke beslissers in Nederland. Uit door het Nationaal Media Onderzoek (NMO) gepubliceerde cijfers van de Decision Makers Survey (DMS 2024), blijkt daarnaast dat het dagbladmerk het hoogste mediabereik heeft onder directie, meldt Mediahuis.
lees verder
twitter facebook linkedin
Beloon jezelf met een prijs in de GPCM 2024
[advertorial] Je hebt nog maar een paar dagen om jouw tofste contentcases in te sturen voor de Grand Prix Content Marketing 2024. Bij ons worden allerbeste voorbeelden van contentmarketing erkent en beloont. Al meer dan 10 jaar reiken we Awards uit aan de meest succesvolle contentstrategieën en Bekroningen worden toegekend aan uitblinkende contentproducties. De sluitingsdatum is 25 september. Wij kijken uit naar jouw cases.
image
Domino's gaat voor de lekkere trek
Pizzabedrijf Domino's heeft een nieuw Guiding Idea, dat wordt gebruikt als basis voor de nieuwe campagne "Honour the craving". Daarmee richt het pizzabedrijf zich op het stillen van de lekkere trek.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Greetz viert 20 jarig bestaan
Greetz bestaat deze maand 20 jaar. Wat begon in 2004 met een ingeblikte postkaart, het zogenaamde "BliQje", is uitgegroeid tot Greetz, het online platform met naar eigen zeggen ‘de grootste collectie kaarten en cadeaus.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Persoonlijk klantcontact in een digitale wereld op CFC
[advertorial] Tijdens het CustomerFirst Congres geven Dennis Schabracq, Lisette Schulp en Remco Slik een sessie over persoonlijk klantcontact in een digitale wereld. Vanuit verschillende perspectieven - die van de eindklant, de opdrachtgever, het facilitaire contactcenter en de platformleverancier - verkennen zij hoe bedrijven technologie kunnen inzetten om het klantcontact persoonlijk en effectief te houden. Mis deze inspirerende sessie niet!
image
Endeavour neemt Surf&turf over
Het Haarlemse digital agency Endeavour neemt het eveneens in Haarlem gevestigde Surf&turf over. Met deze overname verrijkt Endeavour de al aanwezige e-commercediensten met een sterke expertise op Shopify.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Strategische denkers (15): 'Een simpele strategie is de beste strategie'
In deze serie laat Edwin van Druten (zie foto hieronder), head of strategy & MT-lid bij bureau Hibou, strategen aan het woord over hun vak en hun denkrichtingen aan de hand van 6+1 begrippen. In deze aflevering Matthijs Roumen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.