7 mei 2024
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
EXCLUSIEVE ACTIES BIJ LUISTERRIJK
In deze nieuwsbrief vol exclusieve aanbiedingen besteden we opnieuw aandacht aan een aantal mooie, ontroerende en leerzame luisterboeken over de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast een selectie aanbiedingen van bestseller-auteurs Marion van de Coolwijk en Julia Quinn. We wensen je weer veel mooie en ontspannen luisteruren!
Ondergedoken als Anne Frank
Auteur: Marcel Prins, Peter Henk Steenhuis
Het bekendste onderduikverhaal is dat van Anne Frank. Maar er zijn natuurlijk veel meer kinderen die ondergedoken hebben gezeten. In dit boek vertellen veertien van hen hun onderduikverhaal. Voorgelezen door Stan Thielen, Marlisa van der Goot en Niels Philips.

Tip: 4 luisterboeken van uitgeverij Van Oorschot met korting
Tijdelijk met 47% korting van € 7,50 voor € 3,99
De Rattenlijn
Auteur: Matthias Rozemond
‘Wij hadden geen zeggenschap over onze kinderen. Ze gingen naar pleegfamilies en...’. Tijd om uit te praten had Victoria niet, want zo zat de hiërarchie in elkaar... Voorgelezen door Karin Douma.

Tip: 6 luisterboeken van uitgeverij SAGA met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 16,99 voor € 8,49
De dochter van de nazi
Auteur: Louise Fein
Hetty Heinrich groeit op in het Leipzig van de jaren dertig. Het hele gezin is in de ban van de nazi’s, en voor Hetty lijkt het allemaal heel gewoon. Alles verandert wanneer ze Walter ontmoet... Voorgelezen door Charlotte Lap.

Tip: 16 luisterboeken van uitgeverij Xander met korting
Tijdelijk met 54% korting van € 12,99 voor € 5,99
De kaalvreter
Auteur: Machteld Siegmann
De kaalvreter van Machteld Siegmann is een mozaïekroman over een ogenschijnlijk afgesloten verleden en een verborgen identiteit. Winnaar van De Bronzen Uil 2020 en de CLO-Byblos Literatuurprijs 2020. Voorgelezen door Carly Wijs.

Tip: 29 luisterboeken van uitgeverij AmboAnthos met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
D-Day
Auteur: Antony Beevor
Van de landing in Normandië tot de bevrijding van Parijs. Hét ultieme boek over D-Day.' - De Groene Amsterdammer. Voorgelezen door Frank Rigter.
Tijdelijk met 50% korting van € 16,99 voor € 8,49
De Duitse erfgename
Auteur: Anika Scott
De Duitse erfgename van Anika Scott is een betoverende roman die de betekenis van rechtvaardigheid in twijfel trekt. Verteld vanuit het oogpunt van de ‘verliezers’ van de Tweede Wereldoorlog. Voorgelezen door Marjolein Algera.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Kwade trouw
Auteur: Marion van de Coolwijk
Alleenstaande moeder Vera moet alle zeilen bijzetten om voor zichzelf en haar verslaafde zoon te zorgen. Als haar zoon weer in de problemen zit en de rekeningen zich opstapelen, knapt er iets. Voorgelezen door Wietske Janssen.

Tip: 5 luisterboeken van Marion van de Coolwijk met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 11,99 voor € 6,00
Julia Quinn auteur van de maand
Julia Quinn is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat 17 historische romantische luisterboeken van deze Amerikaanse bestsellerauteur exclusief bij Luisterrijk met 50% korting verkrijgbaar zijn.
Tijdelijk met 50% korting, prijzen vanaf € 2,49 per stuk!
DEZE WEEK 151 AANBIEDINGEN!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl