Bekijk de online versie
 
 
de Bibliotheek Eemland  

 
 
Mijn menu   |   Website
 
 
Openingstijden en leestafel
 
 

De openingstijden van onze vestigingen worden vanaf 31 augustus weer verruimd. De meeste vestigingen zijn weer als vanouds open. Kijk op onze website naar de openingstijden bij jou in de buurt. Vanaf 31 augustus kan er ook weer gebruik worden gemaakt van de leestafel en leesterrassen om de krant of een tijdschrift te lezen.

 
  Bekijk de openingstijden    
 
 
 
Vind jij de Gouden Kaart?
 
 
Vind jij de Gouden Kaart?

In de maand september maken baby’s kans op een prijs! Schrijf jouw kind in, vind de gouden kaart en win de prijs!

De hele maand september maken baby’s kans op een prijs. Baby’s die ingeschreven worden krijgen standaard het gratis BoekStartkoffertje, met daarin twee boekjes. De baby’s die een gouden kaart in hun koffertje vinden, krijgen een leuk BoekStart-verrassingspakket.

  Naar de actie    
 
 
 
 
Abdelkader Benali en Lamia Makaddam
 
Abdelkader Benali en Lamia Makaddam
 

Wanneer ben je onderdeel van een cultuur en wanneer ben je 'vreemdeling af'? Kom zaterdag 19 september in de Bibliotheek het Eemhuis kijken en luisteren naar Abdelkader Benali en Lamia Makaddam tijdens deze avond met het thema 'Nieuwe verhalen en vreemdelingen'.

 
  Meer informatie en tickets    
 
Nieuwe reeks Tegenlicht MeetUp 033
 
Nieuwe reeks Tegenlicht MeetUp 033
 
Bij de Tegenlicht Meetups 033 in de Bibliotheek Eemland behandelen we actuele onderwerpen die eerder zijn uitgezonden bij VPRO Tegenlicht. Iedere Meetup zijn er lokale sprekers aanwezig in het Eemhuis. De onderwerpen van de eerste edities zijn bekend!
 
  Bekijk de komende onderwerpen    
 
 
 
Online Taalcafé
 
 
Online Taalcafé
Doe ook mee!
Ook na de zomervakantie gaan we door met het Online Taalcafé. Voor nieuwe Nederlanders een kans om de taal op een gezellige manier te oefenen. Want niet iedereen ontmoet dagelijks mensen met wie ze het spreken van de Nederlandse taal kunnen oefenen, en door het coronavirus is het vaak nog lastiger geworden. Daarom willen we je ook uitnodigen om mee te doen als je de Nederlandse taal goed spreekt. 
  Naar het Online Taalcafé    
 
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta  
 
 
de Bibliotheek Eemland
Eemplein 71 | 3812 EA Amersfoort | +31 (0)334631914 | info@bibliotheekeemland.nl
 
 
Profiel wijzigen  |  Afmelden
 
open