Nieuwsbrief van 24-1-19 7:27:00
Online bekijken

Ruimtebesparende wastafelsifon ideaal voor kleine ruimtes

McAlpine is dé oplossing voor kleine ruimtes

De nieuwe McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is speciaal geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte. Denk hierbij aan badkamermeubels of fonteintjes. Daarnaast biedt deze sifon alle voordelen welke zijn grote broer de MacValve ook biedt.

Feest bij Orona

Feest! Meer dan 5000 medewerkers bij Orona! Momenteel heeft ORONA vestigingen in 11 landen en export activiteiten naar meer dan 100 landen. Dankzij de betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van iedereen die deel uitmaakt van ORONA, zijn we erin geslaagd om het cijfer van 5.000 werknemers te overtreffen. We zijn trouw aan het idee dat je groot kunt zijn zonder uit het oog te verliezen van wie je bent. De mensen die deel uitmaken van ORONA, zijn zonder enige twijfel een sleutelelement in ons bedrijf, waarvan het doel blijft om de duurzaamheid en de werkgelegenheid te garanderen, in een wereldwijde en steeds competitievere omgeving. Samen bereiken we meer!

OP AFSTAND DE BESTE!

Intratone neemt afstand van de concurrentie met de introductie van een nieuw, revolutionair intercomsysteem met LCD-displays. Maak kennis met dit nieuwe intercomsysteem van Intratone. Op afstand en real-time te managen. Voor elke gebruiker individuele LCD-display met bel en handige timeslot-functie. Snelle installatie, geen onderhoud.

Intelligent binnenklimaatsysteem wint Archiproducts Design Award

Een jury van internationale architecten koos dit innovatieve product van de VELUX Groep vanwege zijn uitstekende service en softwareontwerp. VELUX ACTIVE is een smart home systeem dat het binnenklimaat automatisch regelt door elektrische (dak)ramen, lichtkoepels, raamdecoratie en zonwering aan te sturen op basis van persoonlijke voorkeur of weersomstandigheden.
Renson Fixscreen Solar

Fixscreen Solar is dé renovatie-screen op zonne-energie

De Fixscreen Solar is een windvaste screen om voor het raam te plaatsen. Dit type doekzonwering werkt (dankzij een zonnecel op de voorkant van de kast) op zonne-energie en zonder elektrische bedrading. Zo kan deze doekzonwering eenvoudig en zonder breekwerk op elk type raam gemonteerd worden. Daarmee is de Fixscreen Solar de perfecte oplossing voor renovatie of installatie op bestaande woningen om oververhitting binnenshuis tegen te gaan.

Gratis Marktgids Warmtepompen 2019

Wie is Wie in de markt? In de nieuwe Marktgids Warmtepompen 2019 staan alle relevante marktpartijen die actief zijn met betrekking tot warmtepompen in de woningbouw en utiliteit. De Marktgids bevat ook artikelen over de meest actuele trends qua markt, techniek en personeel in relatie tot warmtepompen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.