Bekijk deze nieuwsbrief online
dinsdag 19 juli 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Rumoer in de maatschap 2016 (12) ‘Ik volg je al je hele leven’
Daar stond hij. Hij was haar gevolgd. Was nieuwsgierig waar ze woonde. Hij had gezien hoe ze de voordeur had geopend en begroet was door haar hond. Tenminste, hij nam aan dat het haar hond was. Misschien was het ook wel een oppashond.
Lees meer
 
 
Nederland vordert miljoenen terug van Starbucks
Nederland heeft 25,7 miljoen euro teruggevorderd van koffieketen Starbucks, die ons land als staatssteun zou hebben verleend. Dat heeft een woordvoerder van de Europese Commissie maandag laten weten.
Lees meer
 
Waarom servicemanagement? Advertorial

Wat verstaan wij onder servicemanagement? Onder servicemanagement verstaan we alle mogelijke manieren waarop accountants hun cliënten kunnen ontzorgen bij het voeren van de (financiële) administratie.

Meer weten over servicemanagement? Download dan de whitepaper: “Vijf redenen waarom iedere accountantspraktijk servicemanagement zou moeten omarmen”

 
NVB: Marktplaats voor vraag en aanbod in MKB-financiering is stap te ver
Banken zien voor de overheid geen rol weggelegd bij het ontwikkelen van een marktplaats voor vraag en aanbod in MKB-financiering. Dat schrijft de Nederlandse Vereniging van Banken in reactie op het consultatiedocument Fink van het ministerie van Economische Zaken.
Lees meer
 
 
‘Voorgestelde wijzigingen vennootschapsbelasting onduidelijk en ongunstig voor MKB-ondernemer’
Het Register Belastingadviseurs (RB) is kritisch over de voorgestelde wijzigingen van de renteaftrekbeperkingen voor de vennootschapsbelasting. De vereniging vreest onder andere dat MKB-ondernemers weer worden getroffen door een verzwaring van administratieve lasten.
Lees meer
 
Kom kleur bekennen bij AV! Advertorial

Nieuwsgierig uit welke kleurenmix uw persoonlijke profiel bestaat?
Op dinsdag 11 oktober a.s. organiseert AV een vaardighedenmiddag in het Postillion te Bunnik. In plenaire en parallelle sessies leert u hoe u nog meer uit uw dagelijkse praktijk haalt door het gebruik van specifieke vaardigheden. Tevens ontvangt u op de dag een rapport van uw persoonlijke DISC-profiel ter waarde van 175 euro. Prijs inclusief vroegboekkorting: 250 euro.

Meer weten? Ga naar onze vaardighedensite ==>

 
NBA publiceert nieuwe “Comfort Letters”
De NBA heeft nieuwe Engelstalige Comfort Letters gepubliceerd. De Comfort Letters bevatten de uitkomsten van assurance en overeengekomen specifieke uit te voeren werkzaamheden.
Lees meer
 
 
COPRO beoordeelt “Handboek Model Opgaaf StiPP” als niet-uitvoerbaar
NBA Werkgroep COPRO heeft het Handboek Model Opgaaf StiPP van de Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) als niet-uitvoerbaar beoordeeld.
Lees meer
 
 
Nederland en Marokko ondertekenen douaneverdrag
De Nederlandse en Marokkaanse douanediensten gaan intensiever informatie uitwisselen. Zowel het toezicht op de juiste naleving van de douanewetgeving als het voorkomen, opsporen en bestrijden van inbreuken op die wetgeving behoren tot de intensievere samenwerking.  
Lees meer
 
 
King verbetert samenstelling assortiment financiële- en ERP-software
King Business Software heeft de samenstelling van het assortiment in financiële en ERP-software verbeterd. De mogelijkheden en prijsstelling van de diverse pakketten zijn drastisch veranderd en sluiten nu beter aan bij de wensen van MKB-bedrijven.
Lees meer
 
‘Lage bereidheid accountants- en administratiekantoren om mee te doen aan Fink’ Contentpartner
De ervaringen van MKB-kredietcoach met Fink zijn beperkt. De belangrijkste reden hiervoor is dat de aanvraag- en afhandelingsprocedure om te komen tot een zogenaamde E-herkenning niet succesvol kon worden afgerond.
 
PE-dagen 2016: Ibiza Opleiding
Onze buitenland reizen kenmerken zich door een vast concept: Een afwisseling van PE, groepsactiviteiten en een ontspannen samenzijn met vakgenoten. Dit jaar staat Ibiza op de planning van 21 tot en met 24 september 2016. Ibiza staat bekend als een luxe party eiland. Maar dit Spaanse eiland heeft ook fantastisch mooie natuur, gezelligheid en culturele […]
 
(Senior) Manager Bureau Vaktechniek – Tilburg Vacature
Drie nieuwe functies voor ervaren registeraccountants in een rol als vraagbaak, sparringpartner en vaktechneut. Jouw uitdaging De werkzaamheden bij BVT zijn gevarieerd. Je volgt (vaktechnische) ontwikkelingen op de voet. Je weet deze adequaat te vertalen in heldere praktijkinstructies en vaktechnische notities en modellen. Je fungeert als vraagbaak/sparring-partner voor de in de praktijk werkzame professionals in […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn