Bekijk deze nieuwsbrief online
donderdag 21 juli 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Rumoer in de maatschap 2016 (14) Geld is tenslotte geld
Marco was zich rot geschrokken. Had Paula niet even kunnen bellen voordat ze kwam? Hij liep snel voor haar uit naar zijn kantoor. Sloot Facebook af op zijn computer en legde de losse papieren op een stapel.
Lees meer
 
 
‘Toename aantal bv’s voor ZZP’ers te verwachten bij doorzetten stijging tarief en opdrachtenaanbod’
In de jaren voorafgaand aan de wet DBA verloor de BV steeds meer aan populariteit onder ZZP’ers. De lichte stijging in de uurtarieven lijkt voor een opwaartse trend van het aantal zelfstandigen dat voor een bv kiest te zorgen.
Lees meer
 
Waarom servicemanagement? Advertorial

Wat verstaan wij onder servicemanagement? Onder servicemanagement verstaan we alle mogelijke manieren waarop accountants hun cliënten kunnen ontzorgen bij het voeren van de (financiële) administratie.

Meer weten over servicemanagement? Download dan de whitepaper: “Vijf redenen waarom iedere accountantspraktijk servicemanagement zou moeten omarmen”

 
Gewijzigde aanbestedingswet biedt MKB meer kansen
Meer kansen voor het MKB, efficiëntere procedures en meer ruimte voor innovatie. Dat beoogt minister Kamp van Economische Zaken met de gewijzigde aanbestedingswet die in juli 2016 in werking is getreden. De modernisering van de Wet uit 2013 voor het aanbesteden van onder meer diensten en leveringen, volgt op de nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijnen.
Lees meer
 
 
Onlineversie ‘Handboek Loonheffingen 2016’ geactualiseerd
De Belastingdienst heeft de onlineversie van het ‘Handboek Loonheffingen 2016’ geactualiseerd.
Lees meer
 
Kom kleur bekennen bij AV! Advertorial

Nieuwsgierig uit welke kleurenmix uw persoonlijke profiel bestaat?
Op dinsdag 11 oktober a.s. organiseert AV een vaardighedenmiddag in het Postillion te Bunnik. In plenaire en parallelle sessies leert u hoe u nog meer uit uw dagelijkse praktijk haalt door het gebruik van specifieke vaardigheden. Tevens ontvangt u op de dag een rapport van uw persoonlijke DISC-profiel ter waarde van 175 euro. Prijs inclusief vroegboekkorting: 250 euro.

Meer weten? Ga naar onze vaardighedensite ==>

 
Besluit regeling voor nettopensioen in Staatsblad gepubliceerd
Het besluit houdende wijziging van het Besluit uitvoering Pensioenwet en Wet verplichte beroepspensioenregeling in verband met wijziging van de regeling voor nettopensioen is in het Staatsblad gepubliceerd.
Lees meer
 
 
PwC: Geen verdere beperking aftrek BTW op gemengde kosten voor hogeschool
Hof Arnhem-Leeuwarden heeft onlangs de gunstige uitspraak van Rechtbank Noord-Nederland, over de manier waarop een hogeschool het recht op aftrek van BTW op gemengde kosten vast dient te stellen, bevestigd. De uitspraak kan zorgen voor een hogere BTW-aftrek op gemengde kosten voor onderwijsinstellingen. 
Lees meer
 
 
Wolters Kluwer introduceert Alure Analytics
De bestaande software van Alure is recent uitgebouwd met de nieuwe module ‘Alure Analytics’. Deze nieuwe Business Intelligence-oplossing van Wolters Kluwer Alure moet gebruikers meer inzicht geven in de data waarmee zij werken.
Lees meer
 
Martin van Vliet. Waarom de tevredenheid over accountants enorm is gegroeid Contentpartner
Het merendeel van de ondernemers in Nederland zijn blij met hun accountant. Uit recent onderzoek (Exact MKB Barometer, juni 2016) blijkt dat 82% van de ondernemers tevreden tot zeer tevreden is. Vorig jaar was dit nog 69%. Hoe komt het dat de Nederlandse ondernemer zo blij is met zijn accountant?
 
Wft Pensioenverzekeringen – Zelfstudie + Examentraining Opleiding
Ver weg maar toch dichtbij; verwerf de kennis die u nodig heeft om werkgevers en werknemers te adviseren over de tweede pijler; het pensioen. Kies de leervorm die bij u past en bereid u optimaal voor op uw examen Wft Pensioen Leervorm  Prijs Route 1 Zelf leren met het digitaal zelfstudiepakket € 119,- Route 2 […]
 
Ervaren assistent accountant voor de samenstelpraktijk Vacature
Functie-omschrijving Ons klantenpakket is divers: zowel nationale als regionale klanten van diverse omvang uit de middenmarkt, actief binnen alle marktsegmenten. Dit betekent dat er van jou verwacht wordt dat je een brede interesse hebt en kunt inspelen op de behoeftes van verschillende type klanten. Als ervaren assistent verleen je administratieve diensten en stel je jaarrekeningen […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn